2777
2789
عنوان

کسی بوده خونه ش فروش نره

141 بازدید | 14 پست

مثلا هی خریدار بیاد بپسنده بعد واسه قولنامه کردن هی مشکل پیش بیاد و نشه 

نمیدونم چرا خونمون بااینکه کاملا تمیزه و امکاناتش بروزه قیمتش هم مناسبه ولی فروش نمیره چند نفر هم پسندیدن و تا پای قولنامه رفتن ولی جور نمیشه 

یه دعا برای فروش خانه هم بود نوشتم ولی تاثیر نداشته 

واقعا خیلی خسته شدم از زندگی افتادم هی هر روز میان خونه ببینن 

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟

آموزش زبان انگلیسی به صورت مجازی از صفر تاصد برای هر رده سنی کوچکترا و بزرگترا حتی شما مامان بزرگا پدربزرگا 😍😍آموزش حروف الفبا مکالمه ریدینگ اسپیکینگ ترجمه ایام کرونا و خونه نشینی🙉 بهترین فرصته که بچه هامون هم آموزش ببینین و هم سرگرم شن😍

تازه بااین وضعیت اصلا مجبور نیستن از خونه هم بیرون برن فقط کافیه تو واتساپ پیام بدید و ثبت نام کنید فقط و فقط با هزینه باورنکردنی ماهی ۳۰ هزارتومان 09397378390

https://chat.whatsapp.com/KMizhfVUWcDBfaYRBVSd9u

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس حل میشه انشالله توکلت به خدا باشه 

ممنون عزیزم انشالله 

انقدر دعا و نذر کردم ولی فایده نداشته 😭

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟
خونه ما از مهر ۹۸ تا حالا فروش نرفته پ من چی بگم . اگ تو از همین ی مورد شاکی هستی من از کل زندگیم خس ...

چرا فروش نمیره بنظرت مال شما هم میپسندن و نمیشه ؟ 

یعنی قراره همچنان فروش نره 😭😭😭

منم خستم گفتم خونه رو حداقل عوض کنیم که نشد 

سوره ی حشر بخونید تا چهل روز ب نیت فروش منزل

ممنون عزیزم 🌸

چرا فروش نمیره بنظرت مال شما هم میپسندن و نمیشه ؟  یعنی قراره همچنان فروش نره 😭😭😭 منم خستم ...

والا قیمت خونه ها بالاس مردم ندارن میلیاردی هزینه کنن برا خونه . گند بزنن ب این زندگی

والا قیمت خونه ها بالاس مردم ندارن میلیاردی هزینه کنن برا خونه . گند بزنن ب این زندگی

چرا بابا دارن اونایی که اومدن خونه ی مارو دیدن داشتن پای قولنامه هم رفتیم ولی یهو یه چیزی شده جور نشده 

سوره ی واقعه رو 40 روز بخون انشالله میشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سوره ی واقعه رو 40 روز بخون انشالله میشه

ممنون عزیزم 🌸

چرا بابا دارن اونایی که اومدن خونه ی مارو دیدن داشتن پای قولنامه هم رفتیم ولی یهو یه چیزی شده جور نش ...

ما ک سر قیمت جور نمیشه ن ک ما بالا بگیم نرخ بالاس هر کی اومده برا مبلغ کم اورده 

از بس   خونه گرونه

من میخوام بخرم هی میرم سایت دیوار سرمیزنم میبینم نمیتونم بخرم 

این بازی باخت باخت است عزیزم نه امثال شما میتونن بفروشن

نه امثال من میتونن بخرن

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045

شاید قیمت پایین تر پیدا میکنن،ماهم قبل قول نامه خونه ای، تو همون منطقه یه خونه با همون شرایط پیدا کردیم،تقریبا متری سه تومن پایین تر بود، اون یکی رو کنسل کردیم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه