2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله داره

من بچگي تنبلي داشتم اما خيلي زود متوجه شدن پدر مادرم

اگ زود متوجه بشيد تو بچگي درمان داره 

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

چه سنی؟

تنبلی یادمه پسرداییم کلاس اول دبیرستان بود درمان شد ولی مادرشوهرم الان نزدیک 70سالشه تنبلیش دکتر گفت درمان نمیشه.9سال پیش بمن گفت

انحراف رو میدونم عینک میزنن اما درمانو نمیدونم

من همین یه دونه ام!
پسرم چهارسالشه یک ساله اینجوری شده. روز ب روزم بدتر میشه

دكتر بردينش ؟

آره تحت نظر دکتره. دکترش میگه صبر داشته باشین بیماریش طول میکشه خوب شه. اما من خیلی نگرانم

اره يه كم زمان بره

حتما طبق دستور پزشكش چشمشو ببنده خيلي مهمه. 

اگه تهرانيد آدرس يه دكتر عااااااالي بدم بهتون

دخترمنم چشم چپش هم ضعیفه هم تنبلی داره.۶سالشه یکماه متوجه شدیم روزی دوساعت چشم راستشومیبندیم تاچشم چپش فعالیت کنه.بایدتاچندماه ادامه بدیم بعدببریم نشون بدیم.به نظرتون خوب میشه تنبلیش؟

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏
وقتی چشماش و میبندم چشماش ورم میکنه. نه عزیزم شهرستانیم 

ورم چرا🤔 منم بچه بودم شهرستان بوديم مامانم مياوردم تهران سالي دو بار

دكتر ضيا الدين يزديان خيابون قائم مقام فراهاني كوچه شهدا 

عاااالي بود چشم پزشك بچه هاست تونستي برو پيشش ضرر نميكني. 

اگه ميبيني مشكلش داره بدتر ميشه دكترشو تغيير بدين چون واسه تنبلي چشم نميشه فرصت سوزي كرد

دخترمنم چشم چپش هم ضعیفه هم تنبلی داره.۶سالشه یکماه متوجه شدیم روزی دوساعت چشم راستشومیبندیم تاچشم چ ...

آره عزيزم خوب ميشه ايشالا