2777
2789
عنوان

چگونه پول درآوریم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 24 پست
راه در امد من  سلام عزیزم کارتم خالیه☹                 ...

من دوس دارم پول خودموداشته باشم اون پول شوهره

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
ببین من مشکلم بی پولی نیست...گاهی وقتا کم پولیه یا اگه بخوام یه تغییرات اساسی به زندگیم بدم حتما لاز ...

خب منم همینطورم دیگه بابام هرماه بهم یه مقدارپول میده ولی واسه ارزوهای منو ولخرجیام کافی نیس واسه همین بایدخودم دست به کارشم...منم اصلادوس ندارم فروشندگی تومغازه ی یکی دیگرو تایم کاریشم خیلی زیاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سروصدا مثل بیت کوین نداره؟بعضی دستگاهارو گزارش میکردن مثل اینی که گفتم

بیت کوینم دستگاه داره؟؟اون چطوریه؟؟ 

خب منم همینطورم دیگه بابام هرماه بهم یه مقدارپول میده ولی واسه ارزوهای منو ولخرجیام کافی نیس واسه هم ...

من تک شیفت دوس دارم بابام گفت تو از عهدش برنمیای چون من ازاینکه چندساعت یجا بشینم یا کار تکراری کنم خسته میشم مخصوصا که حقوق و کار باهم هیچ وجه تناسبی نداره

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من تک شیفت دوس دارم بابام گفت تو از عهدش برنمیای چون من ازاینکه چندساعت یجا بشینم یا کار تکراری کنم ...

اره من بیشتردنبال یه کارنیمه وقتم 

سروصدا مثل بیت کوین نداره؟بعضی دستگاهارو گزارش میکردن مثل اینی که گفتم

عزیزم همونه دیگه ولی باکس مخصوص داره تو باکس روغن می‌ریزی بعد میزاری توش صداش شبیه صدای کیس کامپیوتره

البته بسته به سرمایه اولی که میزاریه عزیزم هر چقدر بیشتر درآمد بیشتر صدای کمتر مصرف برق کمتر

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم 
عزیزم همونه دیگه ولی باکس مخصوص داره تو باکس روغن می‌ریزی بعد میزاری توش صداش شبیه صدای کیس کامپیوتر ...

یعنی صداش جوری نیس که به همسایه بره؟کارش غیرقانونیه یعنی اگه بفهمن گیرمیدن؟؟ 

یعنی صداش جوری نیس که به همسایه بره؟کارش غیرقانونیه یعنی اگه بفهمن گیرمیدن؟؟ 

میدونی چون مصرف برقش بالاست بخاطر اون گیر میدم البته برا یکی یا دوتا فک نکنم گیر بدن مشکلی پیش نمیاد

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم 
میدونی چون مصرف برقش بالاست بخاطر اون گیر میدم البته برا یکی یا دوتا فک نکنم گیر بدن مشکلی پیش نمیاد

مثلابرای یه دونه هزینه ی برقش حدوداچقدرمیشه؟