2777
2789
عنوان

چگونه پول درآوریم؟😐

253 بازدید | 24 پست

کاراینترنتی یاکارپاره وقت خوب یاکارتوخونه 

پول می خوااامم🤦‍♀️

خودتون چجوری وازکجادرامددارین؟ 

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمم موندم هنوجوابشوبدس نیووردم توخونه بیکارهستم کسی نمیزاره بیرون کارکنم

منم بابام اجازه نمیده بیرون کارکنم من خودم دوس دارم منشی مطب دکتری چیزی بشم اونم پیدانمیشه کارشم راحته

منم دنبال کارم بنظرتون اگه تو بوتیک فروشنده باشم بده؟فعلا تا یه کار دفتری پیدا کنم...راضی کردن خانوا ...

اره واقعاراضی کردن خونواده سخته...اگه خودت دوس داری بروتابه قول خودت یه کاردفتری پیداکنی بهترازبی پولیه که

چیه؟؟ 

یه دستگاهیه میزنی تو برق خودش کار می‌کنه ارز دیجیتال تولید می‌کنه بعد تو اون رمز هایی کن استخراج کرده رو می‌فروشی با یازده ملیون سرمایه اولیه تو ماه یک و نیم الی دوتومن درآمد داری هیچ کاریم لازم نیست بکنی فقط مصرف برقش یکم بالاست

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم 

راه در امد من 

سلام عزیزم کارتم خالیه☹

سلام چقدر بریزم؟

هرچی کرمته

اس ام اس بانک

میشه برای خونه دار شدنم یه دونه صلوات بفرستی☹
اره واقعاراضی کردن خونواده سخته...اگه خودت دوس داری بروتابه قول خودت یه کاردفتری پیداکنی بهترازبی پو ...

ببین من مشکلم بی پولی نیست...گاهی وقتا کم پولیه یا اگه بخوام یه تغییرات اساسی به زندگیم بدم حتما لازمه خودمم کار کنم شاغل بودن خیلی دوس دارم

ولی خب کلا دوس ندارن تو مغازه کارکنم☹

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
یه دستگاهیه میزنی تو برق خودش کار می‌کنه ارز دیجیتال تولید می‌کنه بعد تو اون رمز هایی کن استخراج کرد ...

عه چه راحت دستگاه روازکجامیشه خرید؟؟مصرف برقش یعنی چقدرزیاد؟مثلایکی دومیلیون قبض برق میاد؟توخونه میشه راهش انداخت؟ 

یه دستگاهیه میزنی تو برق خودش کار می‌کنه ارز دیجیتال تولید می‌کنه بعد تو اون رمز هایی کن استخراج کرد ...

سروصدا مثل بیت کوین نداره؟بعضی دستگاهارو گزارش میکردن مثل اینی که گفتم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.