2777
2789
عنوان

همسرم

370 بازدید | 39 پست

بچها کی مثل من مشکلشه 

داستان طولانی ولی ی کینه بزرگ از خانواده شوهرم دارم ک داره گند میزنه ب زندگیم

جوری ک هر مراسممو عزا کردن و عروسی نداشتمو حتی تبریک نگفتن و بعد ۳ سال بدون هیچی در خونه واکردم و اومدم بدون اینک ی تیکه از اثاث هایی ک وظیفشون بود بگیرنو گرفته باشه

بگذرد ک فامیل درجه یک و خالمه متاسفانه بگذرد ک بابام با هزارررر بدبختی بهترین جهازو گرفت 

الان کینه اونا هر بار ک اسمشون میاد زندگیمون اتیش میزنه

انگار ی آدم پر زخم و خسته تو وجودمه ک هر بار شوهرم اسمشونو میاره فقططططط اون فریاد میزنه تو سرم 

منم همش غر میزنم 

دیشب نصف شب بیدارش کردم و کلی غر زدم جوری ک گفتم ببر طلاقم بده راحت بشم

البت شوهرمم باهاشون قهر ولی ب بهونه ها الکی هی میره اونجا میدونم ک دل تنگ میشه ولی میگ سر پایی 

و ب قصد سر زدن نیس 

شهرمون کوچیک و مشاوری ک کمکم کنه نیست دارم داغون میشم 

ن میتونم ببخشم ن میتونم ی مدت طولانی خوش باشم

با اینکه کل تلاشمو میکنم

شوهرم خوبه تا وقتی ک من خکبم ولی وقتی ک من قهر کنم اون جلو تر قهر میکنه البته وقتایی ک میدونه جدیم

بعد دوباره ک آروم میشم پشیمون میشم

توروخدا کمک کنید بنظرتون چیکار کنم 

چطور بتونم برا همیشه فراموش کنم

چطور زندگیمو خراب نکنم چون دیگ واقعا خودم کلافه شدم از غرام چ برسه شوهرم 

البته بی تقصیرم نیس ولی من خودمو درست کنم خیلیه

ملکه زندگیشم...👸🤴

مشاوره ی تلفنی بگیر

منم همین مشکل رو دارم درست بشو هم نیست

ولی خب باید خودمون به خودمون کمک کنیم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قدر شباهت بین من و تو با این تفاوت که واسه من ۲۰ سال از اون روزا گذشته و من هر روزشو به خودم زهر کردم و بقیه زندگیشونو کردن

تو ۲۰ سال ۴۰ سال پیر شدم و اطرافیانم ( شوهر و بچه هامم) هم کمابیش عذاب دادم ، مشاوره و هر چی هم که بگی رفتم و مطالعه و ... تا خودت نخوای و به خودت کمک نکنی ، هیچ کسی کاری از دستش بر نمیاد ، نذار مثل من یه عمر بسوزی و ببینی فقط خودتو عذاب دادی ولا غیر ...

متاسفم برا جفتمون در هر صورت ولی تو تازه اول کاری و وقت جبران زیاد داری ، از تجربه بقیه من جمله خود من استفاده کن .

اسی دقیقا درکت میکنم منم خیلی دلم موقع نامزدی و عروسیم از دست خانواده همسرم شکست پدرشوهدم نراسمم نیومد مادرشوهرم هنوز بعد از یکسال و نیم دعوتم نکرده بهم هیچ کادویی ندادن حتی پول شاباش رو شوهرم برای خواهرشوهرم کارت به کارت کرد منم بعضی وقتا عصبی میشم سال اول زندگیم فقط با گریه گذشت ولی میدونی من شوهرمو خیلی دوس دارم خیلی همسر خوب و مهربونیه همیشه نازمو میکشه خیلی بوسم میکنه و قربون صدقم میره منم خودم خسته شدم از این کارام و دارم رو خودم کار میکنم بهترم بشم

واقعا یعنی نره ب مادرش و خانواده اش سر بزنه ....خودتو بزار جای اون خوب توهم نرو سراغ مادرت خوب وقتی ...

ن من ک برا اون نمیگم

شوهرم خودش قهر من بخاطر اون قهر کردم 

بخاطر اون همه چیزو ول کردم همه بام بد شدن

میگم اون این قهرو انداخته حالا خودشم همش میره اونجا

وگرن همی الانشم ک از خونشون بیرونش کردن ی تیکه اثاث ندادنش و کل مراسماشو با بی احترامی بهم زدم میره و چیزی میبره من حرفی نمیزنم ولی گاهی انگار منفجر میشم

ملکه زندگیشم...👸🤴

عروسی گرفتن و وسیله خریدن وظیفه شوهرت بوده 

ولی بهتره سعی کنی فقط لحظات خوش برای خودتون درست کنی

زندگی معلوم نیست تا کی ادامه داشته باشه

مخصوصا با این کرونا

من هر وقت از شوهرم ناراحت میشم به این فکر میکنم که اگه نباشه زندگیم چطوره

و اون لحظه دلم میخواد فقط کنارش باشم و فقط بهش نگاه کنم

اسی دقیقا درکت میکنم منم خیلی دلم موقع نامزدی و عروسیم از دست خانواده همسرم شکست پدرشوهدم نراسمم نیو ...

من برادر شوهرم حتی با اینک عروسی نداشتیم ی زنگ نزد تبریک بگه خاله دبگم پشت خونه ماست خونش و هی بزاریش همینجاس و ی کادو و شتم نداد بخدا بحثم پول نیس تو این س سال مادرش مارو خیلی بی عزت کرد 

من شوهرمو خودم خیلی محبوب بودیم کاری کرد هیشکی نگامونم نکرد مث صد سال ازدواج کرده هابامون رفتار میکنن

ملکه زندگیشم...👸🤴
شما مشاور خوب میشناسید؟

نه من نمیشناسم ولی میتونی تاپیک جدا بزنی کساییکه تا بحال استفاده کردن راهنماییت کنن

من فعلا خودم دارم رو خودم کار میکنم که فراموششون کنم چون واقعا افسرده شده بودم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عروسی گرفتن و وسیله خریدن وظیفه شوهرت بوده  ولی بهتره سعی کنی فقط لحظات خوش برای خودتون درست ک ...

منم از ترس همین بعد دعواها انگار دق میکنم میبینمش من خیلی عاشقشم

پیش ما رسم پدر و مادر داماد وقتی برا پسر دیگشون یخچال دو قلو سامسونگ و فرش دو تخته و... شوهرم برا برادر شوهرم تی وی داد برا خواهرش مبلمان خونه ولی اونا ی تبریکمممم نگفتن 

بخدا جا من نیستید من پر توقع نیستم 😔

وقتی میره پیششون حس میکنم من پشت کسی وایسادم و با بقبه بخاطر کسی قهر کردم ک خودش ارزشی برام قائل نیست

ملکه زندگیشم...👸🤴
نه من نمیشناسم ولی میتونی تاپیک جدا بزنی کساییکه تا بحال استفاده کردن راهنماییت کنن من فعلا خودم دا ...

منم خیلی حس افسردگی دارم انکار یکی تو سرم مدادممممم فریاد میزنه

ملکه زندگیشم...👸🤴