2777
2789
عنوان

شماهایی که رب درست میکنید

336 بازدید | 51 پست

رب خونگی که تو غذا رنگ نداره چیکار میکنید؟ 

من بدم میاد از غذای بی رنگ و رو از اشتها ادم میفته

فامیلا شوهرم درس میکنن غذاهاشون بی رنگ و روعه همش بمنم میگن توام عروسی کردی رب و ابلیمد باید خونگی درس کنی منم گفتم ابلیمو یچیزی ولی رب خونگی اصن رنگ نداره

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  

مگه چجوری درست می کنن؟

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ربام خوشرنگه و خوبه و غلیظ

فک میکنم رنگ گوجش مهمه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

کی گفته رنگ‌نداره؟ ما درست مسکنیم اتفاقا رنگشم عالیه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

اتفاقا همه خونگی درست میکنن بخاطر رنگش بیرونیان که رنگ ندارن...

شاید اونا رب کم میریزن تو غذان ما درست میکنیم قشنگگگ قلمز میشههههه😍😍

👑 وقتی    زندگیت       رو تو   سکوت       بسازی دشمنان نمیدونن به چی حمله کنن👑 

رب خونگی خیای خوشرنگتره از بازاری

فامیلا شوهرت خسیسن نمیریزن چیزی

ما ۴ نفریم رب بازاری باید نصف قوطی خالی کنی تا به ماکارونی رنگ بده ولی خونگی ۴ تا قاشق قرمز فرمز میکنه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

اتفاقا رب بیرون رنگ نداره باید نصف قوطی خالی شه رنگ بده غذا،رب خونگی یه قاشق بریزی قشنگ رنگ میده،اونا حتما با گوجه کال درست میکنن

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

خب بستگی به گوجه داره گوجه خوشرنگ ربش هم خوش رنگه بعدا باید به اندازه بریزی کم بریزی بی رنگ میشه 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

چرا مامان من درست میکنه رنگش اونقدر خوب میشه نوک قاشق رب میزنم به غذاهام.باید زیاد بجوشونن هر چقدر بیشتر رو شعله بمونه خوشرنگتر میشه

آموزش مجازی دستبند دوستی فروش هم دارم.