2777
2789
عنوان

منم امروز بی بابا شدم یتیم شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 114 پست
فرستادم ان شاالله ک روحشون قرین ارامش باشه و غم اخرت باشه

خدااجرت بده

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
منم داداش جوونم و تازه از دست دادم دارم براش گریه میکنم خیلی سخته واسه دیدن عکساش همون شب گوشی دست گ ...

😔😔😔😔

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای،صبر،دلت والعصر خوندم..خدا همنشین سیدالشهدا قرارش،بده انشالله..عجب،لیاقتی بخدا..توی ماه به این ع ...

قربونت گلم خدااجرت بده

خدا رحمتشون کنه

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

خدابیامرزه

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

اخی عزیزم 😔

فرستادم

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
خیلی تسلیت میگم خدا رحتشون کنه غسل صبر من شنیدم خیلی خوبه خدا به دلتون ارامش بده

سلامت باشی

ولی من شبی که پدرم فوت کرد  چندساعت بعدش اینجا تاپیک  زدم و خواستم براش فاتحه بخونن   ...

منم ۱۵ روز پیش پدرمو از دست دادم 

بچم ۱۰ روزش بود 

دلم میخواست بیام درد دل کنم از همین آدما ترسیدم 

سعی کردم قوی باشم تا بچم آسیب نبینه توی دنیای واقعی هم خیلی نمک به زخمم زدن یه عده میگفتن کلا به روی خودت نیار به بچه شیر میدی انگار میشه ! توقع داشتن برام مهم نباشه حتی اشک هم نریزم ، یه عده هم میگفتن چه دل گنده ای داری بچه داریتو میکنی ! بابا خوب بابام مرده ناگهانی هم بود شوکه شدم واقعا ولی بچمو که نمیتونم بکشم مجبورم شیرش بدم عوضش کنم و .... 

این وسط به قول خواهرم یه مصیبت که سر آوم میاد هزار مصیبت آدمها سرت میارن . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
باشههههههع با خودت چند چندی یه پیامو چند بار ریپ میزنی؟  خدا رحمتشون کنه الان چرا میخوای بمن ث ...

خدانکنه تجربه نکنید ...خدانکنه توشرایط من باشی