ما سه سال و نیم دوست بودیم و یکسال و نیم نامزد. تو اون مدت هم به حد کافی باهم دوتایی بیزون گشته بودیم و مسافرت و تفریح و اوقات دوتایی بودن و... بخاطر همین از روزی که ازدواج کردیم از همون بار اول جلوگیری نکردیم چون بچه میخواستیم. شوهر منم خیلی داغ و انرژی بالا بود ما تقریبا یه روز درمیون رابطه داشتیم بعذ از یک سال و نیم من تعحب کردم چرا باردار نمیشم اونم بعد از این همه رابطه. خلاصه دکتر و آزمایش و اینور و اونور. فهمیدیم شوهرم کم تحرکی اسپرم داره. منم رحمم خیلی سرد بود. بهتره بگم رحم و دلم همیشه خدا یخ بود. خودمم 95 درصد چیزایی که میخوردم سردی بود. اکثرا ماها رعایت نمیکنیم مثلا برنج سرد نوشابه سرد گوشت مرغ ماست سالاد ماهی همش سردی. هیچوقت نمیایم بعذ از یه شامی که اینارو توش داره بعذش یه چای با دارچین زیاد بخوریم بعدش گرمی نمیخوریم. برای زن هاهم که میخوان بجه دار شن باید خیلی گرمی بخورن و رحم شون گرم باشه. نطقه تو جای سرد خیلی خیلی سخت بسته میشه یا بسته میشه درجا می افته. باید برای بارداری رحم از داخل و بیرون گرم باشه. اینایی که میگم خودم اتفاقی فهمیدم نمیدونستم شاید شما بدونید حالا. ولی اینو بدونید فوق العاده تاثیر داره و مهمه.
اول خودمو بستم به گرمی جات. همون چیز های سردی هم میخوردم ولی روزی سه چهار بار چای با زنجبیل فراوون میخوردم. یا چای و دارچین. خرما و شیره انگور. خلاصه خوراکی های گرمی. و از همه مهم تر هررررر رو خدا بدون اینکه یه روز فاصله بندازم یه شال میبستم زیر دلم بعد روش شرت و شلوار مو میکشیدم بالا. زیر دلم یعنی روی رحمم گرمه گرم بود.
حالا نکته خیلی مهم اینجاست. نحوه ارضا شدن مرد که منجر به بارداری میشه. من اینارو خیلی طول کشید تا بفهمم ولی وقتی فهمیدم و اون روش خودمو بکار بردم باردار شدم.
اولا برای اینکه اسپرم ها به حرکت دربیان و برن بالا تا به تخمک برسن... باید منی مرد بصورت رقیق دربیاد که 20 تا 30 دقیقه زمان میبره. منم وقتی رابطه تموم میشد تا نیم ساعت از جام تکون نمیخوردم و پاهامو بالا... روی دیوار یا مبل نگه میداشتم. یه جوری تنظیم میکردیم بعد از تموم شدن من از جام تکون نخورم فقط پاهمو ببرم بالا بندازم رو مبل. یا حین رابطه زیر با سنم بالش میذاشتم یه شیب ایجاد کنم.
ولی بعد از چند وقت یه چیزی فکر مو درگیر کرد. اینکه شوهر من تحرک اسپرمش کمه و فقط 3 درصد تحرک داره. وقتی رابطه تموم میشه و آلت شو در میاره چند قطره به سر آلتش میچسبه و بیزون از واژن ریخته میشه. من گفتم از کجا معلوم دقیقا تو همین چند قطره ای که بیزون ریخته میشه همون 3 درصد اسپرم های پر تحرک و جهش نباشن. درسته شوهرم کم تحرکی داره ولی اینجوری نیست کاملا 0 باشه. حتی اگه فقط یه دونه اسپرم از بین اون میلیون ها اسپرم تحرک داشته باشن... پس نباید یه قطره هم از دست داد! و چون نیم ساعت طول میکشه تا منی رقیق بشه و به حرکت دربیاد... منو شوهرم اینجوری رابطه برقرار میکردیم که اولا یه حالت شیب ایجاد کنیم و از نیروی جاذبه زمین کمک بگیریم برای تحرک اسپرم ها یعنی حتما زیر با سنم بالشی چیزی باشه و از همه مهم تر.... (اینو میخواستم بگم که این همه قبلش توضیح دادم ) اصلا و ابدا بعد از تموم شدن رابطه شوهرم آلت شو نکشه بیرون تا نیم ساعت و جفت مون دقیقا تو همین حالت بمونیم تا هم یه قطره هم بیزون نمونه و دو اینکه صبر کنیم تا منی رقیق شه که به حرکت بیافته