2777
2789

من هیچ تجربه ندارم میشه گفت چطوری هست و چن سال باید از ازدواجت گذشته باشه و چن سالت باشه قبول میکنن

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچی نمیدونم. فقط دختر عموم پس از 11 سال زندگی مشترک و چندین و چند بار ای وی اف طی سال هایی که گذشت و هردفعه بچه افتاد. بالاخره شکر خدا مهر پارسال یه پسر سالم و تپل و خوشگل و ناز به دنیا آورد. 

خواستم بگم امیدوار باش هرچی هم که شد

من هیچی نمیدونم. فقط دختر عموم پس از 11 سال زندگی مشترک و چندین و چند بار ای وی اف طی سال هایی که گذ ...

من ۴ سال ازدواج کردم ۲ سال منتظرم و هیچ میخوام ای وی اف کنم شاید بشه

مشکلتون چیه عزیزم. البته باید دکتر بگه ای وی اف رو

یعنی خودت نمیتونی اقدام کنی 

تخمک ضعیف خودم و جهش و تعداد اسم شوهرم

بايد بری پیش دکتر فوق تخصص نازایی. اون بعذ از دیدن جواب آزمایش هاتون مینویسه ای وی اف. همسرت مشکل کم ...

اره داره 

دکترم قبل عید رفتم گفت واسه شما لازم نیست زوده الان ولی خودم سریعی تر بچه میخوام 

اره داره  دکترم قبل عید رفتم گفت واسه شما لازم نیست زوده الان ولی خودم سریعی تر بچه میخوام&nbs ...

شوهر منم کم تحرکی اسپرم داشت. مارو هم دکتر قطع امید کرد. گفت باید ای یو ای کنی چون تحرک و جهش اسپرم شوهرت فوق العاده ضعیفه. فقط 3 درصد تحرک اسپرم داشت. 

ولی من یه چیزی با خودم حسابی فکر کردم و خودم به این نتیجه رسیدم. اون کارو کردم. در نهایت نا باوری یهو ماه بعدش حامله شدم. باورت نمیشه. الانم دخترم 2 ماهشه. اینجا چند بار به اونایی که شوهر شون مشکل کم تحرکی داشت و بار دار نمیشدن گفتم... ولی چون مسخره کردن میترسم به کسی بگم. 

ولی یکم راجبش فکر کنی میبینی خیلی منطقی و عقلانیه

شوهر منم کم تحرکی اسپرم داشت. مارو هم دکتر قطع امید کرد. گفت باید ای یو ای کنی چون تحرک و جهش اسپرم ...

عزیزم متاسفانه نصف خط درست برام نیامده شرمنده میشه باز ارسال کنی 

عزیزم متاسفانه نصف خط درست برام نیامده شرمنده میشه باز ارسال کنی 

ببین خوبه؟؟؟ 

شوهر منم کم تحرکی اسپرم داشت. مارو هم دکتر قطع امید کرد. گفت باید ای یو ای کنی چون تحرک و جهش اسپرم شوهرت فوق العاده ضعیفه. فقط 3 درصد تحرک اسپرم داشت. 

ولی من یه چیزی با خودم حسابی فکر کردم و خودم به این نتیجه رسیدم. اون کارو کردم. در نهایت نا باوری یهو ماه بعدش حامله شدم. باورت نمیشه. الانم دخترم 2 ماهشه. اینجا چند بار به اونایی که شوهر شون مشکل کم تحرکی داشت و بار دار نمیشدن گفتم... ولی چون مسخره کردن میترسم به کسی بگم. 

ولی یکم راجبش فکر کنی میبینی خیلی منطقی و عقلانیه

ببین خوبه؟؟؟  شوهر منم کم تحرکی اسپرم داشت. مارو هم دکتر قطع امید کرد. گفت باید ای یو ای ...

میشه به من بگی عزیزم انشالا از خدا هر چی میخوای بدی یه خصوص سلامتی برای دختر گلت