2777
2789

یه دوست صمیمی دارم عین خواهرمه 

4 ساله تو مطب یه دکتری کار میکنه 

تا اینکه دکتره ازش خاستگاری میکنه و قراره بعد محرم و صفر عقد کنن برن خونشون

اینم بگم که دوستم اصلاً اهل نخ دادن و عشوه اومدن نیست یه دختر صاف و ساده و مظلومِ حتی آرایش هم نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب ازش پرسیدم خریداتونو کردین 

گفت خرید زیادی نداشتن که همونا رو هم گرفتن

گفت سرویس نگرفته 

حلقه رو نقره گرفتن

آینه شمعدون نگرفت 

لباس نخریدن

(ما رسم داریم برای عقد یه دست از همه لباسا برا عروس میخرن حتی مانتو شلوار)

لباس عروس رو از یکی از دوستش قرض گرفته 

عقدشونو میخوان تو محضر بگیرن و برین خونشون

جشن و مراسم هم به بهونه کرونا نمیگیرن 

دوستم بنده خدا پدر و مادرش فوت شدن و تنهاست 

میخواست واسه جهازش خونشو بفروشه و یه مقداری جهاز بخره بقیشم بزاره بانک به عنوان پشتوانه مالیش 

ولی پدرشوهرش گفت حیفِ که خونه رو بفروشی واسه وسیله بعد برین خونه مردم مستاجری  تو خونه بمونین وسایلو کم کم بخرین برا خودتون

دیشب ازش پرسیدم خریداتونو کردین  گفت خرید زیادی نداشتن که همونا رو هم گرفتن گفت سرویس نگرفته& ...

وا دیگه خیلی ساده اس آخه چرا 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

خیلیم عالی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

از اونور جاری و برادرشوهرش همزمان با اینا میخواستن عقد کنن که خونواده شوهرش معتقد بودن براشون بد یومنِ و شگون نداره برا همین اون دوتا قبل محرم عقد کردن اینا بعد صفر عقد میکنن

جاریش ست حلقه گرفته 20 تومن یه سرویس برداشته ۶۰ تومن 

یه باغ غیرقانونی اجاره کردن و جشن عقد گرفتن😞🎈

خندیدم گفتم دکترا که پولدارن یعنی شوهر نمیتونست  یه حلقه طلا بگیره برات؟؟🎈

گفت تازه مطب خریده تا خرخره زیر قرضِ

گفت پدرشوهرش همون مقدار پولی که به جاری و برادرشوهرش داد به اینا هم داد ولی اینا ترجیح دادن بجای مقداری از بدهیشونو صاف کنن 

با ذوق میگفت شوهرم قول داده یه روز بهترین حلقه ووسرویس طلا رو برام بخره

تشویقش کردم و براشون آرزوی خوشبختی کردم 

گفتم خوب کاری کردین ولی ته دلم یه جوری شدم 

حس کردم خیلی نامردیِ همه آرزوی یه دختر عروسیشه 

اونم این شرایط که دوتا جاری تقریباً دارن باهم ازدواج میکنن 

به دوستم گفتم ای کاش یه مدت تو عقد میموندین تا بعد کرونا یه مراسمی هرچند کوچیک بگیرین 

گفت شوهرم دوست نداره تو عقد بمونیم 

خوش به حال دوستم روحش انقدر بلنده که تونسته کنار بیاد 

من که از دیشب حتی فکر کردن بهشم آزارم میده و ناراحتم میکنه🎈😞