2777
2789

هیچ راهی جز کوتاهی نداره 

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

من رفتم ارایشگاه با دستگاه موخوره گیری کردم

فقط نوک مو که موخوره داره میگیره

۴۰ تومن دادم

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم ارایشگاه با دستگاه موخوره گیری کردم فقط نوک مو که موخوره داره میگیره ۴۰ تومن دادم

من پرسیدم ضرر داره این دستگاه برای مو

از یه ارایشگر ماهر پرسیدم وگفت این ینی نابودی موها و تاثیریم نداره

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
من پرسیدم ضرر داره این دستگاه برای مو از یه ارایشگر ماهر پرسیدم وگفت این ینی نابودی موها و تاثیریم ...

برای من که تاثیر داشت

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
خوبه اصلا ؟؟ موخوره هارو کامل‌گرفت ؟؟؟

اره ولی چند جلسه باید رفت تا کامل بره

کوتاه بکنی بهتر از اینکه ک موخوره موهات رو بخوره و زشت نشون بده کوتاه کن اون قسمتو بعد هیچ وقت موهات ...

اخه خیلی تلاش کردم تا موهام برسه تا روی باسنم

خیلی دوسشون دارم

بخوام‌کوتاه کنم‌باید یه وجب اینطورا کوتاه شن😭😭😭

خودت باش👌 مگه خودت چشه؟!!
برای من که تاثیر داشت

یه دفعه گفت اشکالی نداره اما گفت اگه مراقبت درست نشه و شما مداوم استفاده کنی باعث میشه موها نازک و شکننده بشه

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
راهی نیس فقط کوتاهی. من خودم کوتاه میکردم فرداش پر میشد از وقتی روغن بادوم شیرین میزنم خیلی کمتر شده ...

چطوری روغن میزنی ؟؟

از حموم‌ که‌میای موهات نم داره روغن مییزنی ؟؟

و اینکه چرب نمیشه مو ؟

خودت باش👌 مگه خودت چشه؟!!
یه دفعه گفت اشکالی نداره اما گفت اگه مراقبت درست نشه و شما مداوم استفاده کنی باعث میشه موها نازک و ش ...

اهان من یه باز اینکارو کردم