سلام بچه ها خوبید؟ من دیروز عصر یه بیبیچک خریدم دوتا خط هاش همزمان با هم اومد و بعدش کم کم منفی پرنگتر شد و هاله دار شد. امروز صوب بیبیچک زدم دوباره ولی اولش کاملا منفی بود و بعد خشک شدن هاله انداخت . بنظروتون مثبته یا نه؟ اولین باره مارک ویور استفاده میکنم و همچنین اولین باره بیبیچکام هاله میندازه . یک روز از موعدم گزشته. حالا عکس هردو رو میزارم ببینید مثبته یا نه
فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
بی دلیل مثبت نمیشه اونم ب اون پررنگی ،شاید بارداری شیمیایی داشتی یا دفع پروتیین تو ادرار یا نمیدونم دلیلای دیگه
ولی ب این پررنگی بیدلیل نیس
آزمایش ندادی ؟تیتر بتا
☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍