2777
2789

تاریخ عضویت و تعداد پست 😳🙄

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی نکن 

برو بیمارستان شخصی سزارین 

دولتی نری اونی که تو شخصی برات سنگ تموم میزارن تو دولتی تو عمل هم براشون مهم نیستی 

شخصی از عمل بگیر تا بعد عمل مراقبت ها و حتی رفتار های دکتر و پرستارا عااالی 

اگه توانایی هزینه شخصی و سزارین داری دریغ نکن 

چشمتو میبندی باز میکنی نی نی ت تو بغلت بدون  اذیت شدن

عزیزم مشکلی نیست بعدش.حتی بهت بگم من بعد از زایمان طبیعی واقعا تنگ تر بودم .بعد از کلا هر دو نوع زایمان خیلی خیلی ترشحاتت کم میشه به خاطر همین یه کم دردناک میشه و حتما دکتر بهت توصیه میکنه ژل بزنی.

عزیزم مشکلی نیست بعدش.حتی بهت بگم من بعد از زایمان طبیعی واقعا تنگ تر بودم .بعد از کلا هر دو نوع زای ...

والا من از بیشتر خانما نظر شما رو شنیدم ولی دکترم میگه نه گشاد میشه واژن😐

بیمارستان خصوصی می خوام‌ برم  چرا طبیعی نه؟

خب ببین بدن با بدن پوست با پوست فرق داره یکی شکل بدنش تغییر --چندانی --نمیکنه بعضی هام خیلی ببخشید بدجور گشاد میشن که بعد زایمان تو رابطه دیگه لذت کافی رو نه خودش داره نه همسرش چاره ای نداری جز عمل تنگی واژن تا مثل دوران قبل زایمانت کنن خب چ کاری کلا نزار دست بزنن به بیکینیت برو سزاریت خیالت هم راحت قطعا سر نوزاد که از یه سوراخ به اون کوچیکی دربیاد خب معلومه بدنت نابود میشه تازه خییلی هم درد داره تا بیست دقیقه یا نیم ساعت تحمل درد داری 

سزارین رو اگه پیش یه دکتر باتجربه بری بخدا اصلا بعد عملت مشکلات سزارین و جای عمل هم نداری فقط و فقط دکتر خوب برو 

من بیمارستان تریتا رفتم 

شما بیمارستانت کجاست ؟

ببخشید اگه انقدر واضح حرف زدم خواستم تجربه هامو کامل برات بگم تا خدایی نکرده بعدا مشکلی برای خودت و نی نی ت پیش نیاد

چند وقتته ؟

خب ببین بدن با بدن پوست با پوست فرق داره یکی شکل بدنش تغییر --چندانی --نمیکنه بعضی هام خیلی ببخشید ب ...

دقیقا بدن با بدن خیلی فرق میکنه خیلی ها با طبیعی اکی بودن و مشکلی نداشتن و خیلی ها هم هستن میگن فقط سز

من می خواستم بهمن برم نمیدونم هم چجوریه بخش زایمانش 

منم از گشادی واژن میترسم اصلا دلم نمی خواد واژنم گشاد شه یا تو رابطه مشکل داشته باشم

والا من از بیشتر خانما نظر شما رو شنیدم ولی دکترم میگه نه گشاد میشه واژن😐

دکترتون ظاهرا سزارینو خیلی دوست داره  

البته داخل تا جمع بشه کمی طول میکشه اما بیرون که دیگه با بخیه کاملا قابل حله.