2821
2789
عنوان

تب دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 57 پست
مرسی گلم از بارداری بدم نمیاد اتفاقا دوس دارم زودی بیارم از بس این روزا یه هزاری تو جیبمون نیست خونم ...

عزیزم ایشالا چیزی نیست ایشالا خوب شدی بیا بگو نگرانت شدم.ایشالا هرجور دلت میخاد همون بشه.یه کم آب بخور سلام صلوات بفرس ایشالا چیزی نیست هر تبی و نمیشه ب کرونا وصل کرد.

عزیزم ایشالا چیزی نیست ایشالا خوب شدی بیا بگو نگرانت شدم.ایشالا هرجور دلت میخاد همون بشه.یه کم آب بخ ...

باشه ممنون عزیزم از راهنمایی هات و وقتی که گذاشتی خیلی گلی 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اونجا ک من میدونم کرونا تبش یکسره است مگر با دارو قط شه این که دیشب تب داشتی خود بخود قط شده بعید میدونم .باز توکلت بخدا.دوست من کرونا داشت دو سه روزه خوب شد .از هیچی نترس

تا اونجا ک من میدونم کرونا تبش یکسره است مگر با دارو قط شه این که دیشب تب داشتی خود بخود قط شده بعید ...

البته میفنامیک اسید هم خوردم سر شب واسه سر درد نمیدونم اون تب و خوب کرد یا نه 

تا اونجا ک من میدونم کرونا تبش یکسره است مگر با دارو قط شه این که دیشب تب داشتی خود بخود قط شده بعید ...

سلام دوست عزیز بیداری؟ من که دیشب خوب شدم اما دباره امشب اونجوری شدم میگی ه ول میکنه 🙄

عزیزم بهتری

سلام عزیز نه از صبح که شوهرم رفت سرکار خواب بودم تا الان احساس داغی و ضعف داشتم حالا شوهرم بیاد میرم دکتر بچه کوچیک دارم نمیتونستم خودم برم