من خيلي دنبال ي دكتر خوب واسه عمل بينيم ميگردم و قصدم اينه ك زودتر عمل كنم.نميدونم چرا با اينكه تو تهران ي عالمه دكتر محدوده ونك و ميرداماده ولي از بينشون دوتا خوب درنمياد☹️😭😭از بين دكترا يكي طاهري نيا و يكيم سلطانفرو انتخاب كردم ك كاراشون خوبه و ريسك كمي دارن
ببین من عمل کردم دیگ دکترم خارجه ولی هرپیچیو میبینم حتی حسنانی گکه سی میلیون میگیره معروفه افتضاحه ف ...
من از پارسال درگير دكترم ديگه همه دكترا رو ميشناسم😂حسناني ك خرابكاري داشته بدجور.محمدخاني بنطرم عملاش خوب بود ولي تو سايتا زياد دربارش حرف نزدن.يجورايي مجهوله.شما از اطرافيانتون كسي پيش محمر خاني عمل كرده ؟
من از پارسال درگير دكترم ديگه همه دكترا رو ميشناسم😂حسناني ك خرابكاري داشته بدجور.محمدخاني بنطرم عمل ...
ن کاراش و کامنتاشو دیدم.ببین حساس نشو اصلامن عمل بینیم یدفعه ای شد حتی شوهرنمیزاشت دعواشد زدم نی نی سایت یکی نوشته بود ی مشاوره هست دکترمعرفی میکنه بخدا بعددعوافرداش رفتم معرفی کرددوروز بعدش عمل دکترمم صبح عمل دیدم بخدا ولی همون بینی ظبیعی ک میخاستم شد بااین ک هول هولکی بود حالادوستام مثلا بهترین دکترارفتن بامن بودن دوسال پیش الان دارن میرن ترمیم انقدافتضاح شدا تازه اونایازده تومن دادن من کل عمل و کلینیک و هزینه های بعدعملم سه و نهصدو پنجاه الان میگن کاش میومدیم دکترتو ک دیگ رفت خارج .حساس نشو حساسی خوب نیس
من از طریق سرچ توی گوگل دیدم نمونه کارهای دکتر طاهری نیا رو خیلی خوشم اومد ایشون تنها جراح بینی هستن که هر کسی پیششون عمل می کنه راضیه این رو از تحقیق سه ماه ای که داشتم میگم خودم مهرماه سال پیش عمل بینی کردم پیش ایشون و جراحی خیلی خوبی داشتم اصلا اذیت نشدم مدل طبیعی هم دوس داشتم باشه بینیم و افتادگی نوکش برطرف بشه که از چیزی که انتظار داشتم بهتر شد