چرا مردها اینقدر سنگدل هستند؟ میدونم دوستم نداره، دلش برام تنگ نمیشه ، هیچوقت بهم زنگ نمیزنه، مریض باشم حالمو نمیپرسه ، اصلا یادش نیست یه زن تو خونه داره..
ولی آخه آدم یه پرنده هم تو خونه نگه داره یه کم بهش وابسته میشه من ده ساله با شوهرم زیر یه سقف هستم (البته هیچوقت خونه کنارم نبود) چجوری اینقدر راحت قهر کرده رفته و هیچ تلاشی برا آشتی کردن نمیکنه؟ مردا همه شون اینجورین؟ اگه طلاق بگیریم ممکنه یه کم ناراحت بشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بگم بهت که دلت آروم بشه . نه همشون اینجوری نیستن . مردای ما اینجورین . همینا اگه کسی باشه که دوستش دارن ببین چطور به پروپاش میپیچن مثلا مادرشوهر و خواهرشوهر من . ولی با ما سرجنگ دارن . من که دل سنگ شدم خودمم . مثل خودش شدم بالاخره
همش قهر نبود ولی صبح تا آخر شب خونه نبود یا سر کار بود یا پیش دوستاش و خانوادش اصلا نمیدونم کجا میرفت . این آخریا زنگ میزدم جواب نمیداد یا جواب سر بالا میداد که منم قطع کنم جلو بقیه باهام بد حرف میزد