2777
2789
عنوان

این پسره چطوره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 80 پست
بعضی اوقات  اگه واسه ازدواج و این داستانا میخوایش خوب تحقیق کن در موردش  هم از خودش هم ...

همشهریه 

شناخت دارن روش خانواده 

ولی اره بدون تحقیق نمیشه ریسک کرد 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشیفته میزنه اسی یه کم ،،،، انکار خیلی خودشو تحویل میگیره ،،،،،بهش میاد یوبس باشه ،،،منظورم ای ...

میگن پسر خوبیه و سر به زیر 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
منم همیطور😑

من تو نظرم یه پسره که تیپ شخصیتی و مردونه بزنه یه ته ریش بزاره موهاشم مثل پر کلاغ مشکی باشه 

صورتشم مردونه و  کشیده باشه پوستشم گندومی یا سفید،فقط جاش تو مسجد باشه خیلی موئمن باشه ۰😊 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
مهم اینکه برا چی میخوایش برا دوستی که هرچی باشه فرقی نداره ولی برا ازدواج به نظر من  اصلا قیافه ...

ازدواج

برا دوستی اصلا 

همشهریمونه تو محرم تو روستامون منو دیده 

کجا رو پشت بوم😂😂😂 خوشش اومده

ایشالا خوشبختیت😊🙏

قربونت❤

لباس فروشی داره تو بازار تهران  همشهریمه تو محرم دیده منو خوشش اومده 😂

اهان خوب فوضولیم رفع شد 

حالا میتوانی بروی به سوال های دیگران پاسخ بگویی فرزندم😌😌

😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اهان خوب فوضولیم رفع شد  حالا میتوانی بروی به سوال های دیگران پاسخ بگویی فرزندم😌😌 😂

😂😂😂😂😂

ازدواج برا دوستی اصلا  همشهریمونه تو محرم تو روستامون منو دیده  کجا رو پشت بوم😂😂😂 خو ...

😁😁 به نظر من قیافه اصلا ملاک ازدواج نزار چه زشت چه خوشگل شش ماه اوله که جذابیت داره واسه ادم بعد از یه مدت عادی میشه تنها چیزی که برات میمونه شخصیت و شعور و درک مرد هست و البته اهل کار و زندگی باشه

من تو نظرم یه پسره که تیپ شخصیتی و مردونه بزنه یه ته ریش بزاره موهاشم مثل پر کلاغ مشکی باشه  ص ...

من تیپ مردونه میخوام جزئیاتشو دیگه نمیدونم چی میخوام ولی تقریبامثله کیسه تو

😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
😂😂😂😂😂

😁😁😂

چند سالته میخئای ازدواج کنی؟

ولی از من گفتنه متاهلی هیچی نداره من 13سالم بود عقد کردم هیچ چیز خاصی نبود به جز اعصاب خردی و فکر و ذکر زندگی تا میتونی تو خانه پدریت بچگی کن زندگی کن برا شوهر همیشه وقت هست

من تیپ مردونه میخوام جزئیاتشو دیگه نمیدونم چی میخوام ولی تقریبامثله کیسه تو 😂

ایشالا همونی که می خوای اول قسمت تو شه بعد من🙏❤

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~