2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم به نظرتون جای خوابمو عوض کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 47 پست

اینی که میگن جاتونو جدا نکنین واسه دعواهای عادیه نه کتک خوردن!!! والا باید کاری میکردی به غلط کردن بیفته تازه مرددی پیشش بخوابی یا نه....

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کجا برم

والا ما زنا هیج جا نداریم این موقع ها ....باید فقط تحمل کنی ...من وقتی خیلی ناراحتم جایی ندارم برم میرم قاییم میشم یه گوشه از خونه هنذفری میزارم اهنگ گوش میدم تا وقت بگذره آروم شم

اینی که میگن جاتونو جدا نکنین واسه دعواهای عادیه نه کتک خوردن!!! والا باید کاری میکردی به غلط کردن ب ...

😪😞

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
پیشش بمون  صبح هم پاشو یه صبحونه خوب درست کن بخواب بذار تنها بخوره😉تا قدر عافیتو بدونه

من تو حالت آشتیمونم صبحونه درست نمیکنم😐

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
من تو حالت آشتیمونم صبحونه درست نمیکنم😐

خنگی دیگه عزیزم😂

صبحونه اول صبح خیلی مهمه.

حالا فردا پاشو سفره رو بچین براش، ببین چه فرقی میکنه 

ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری  و بمیرانی ام...
والا ما زنا هیج جا نداریم این موقع ها ....باید فقط تحمل کنی ...من وقتی خیلی ناراحتم جایی ندارم برم م ...

فکر خوبیه

خنگی دیگه عزیزم😂 صبحونه اول صبح خیلی مهمه. حالا فردا پاشو سفره رو بچین براش، ببین چه فرقی میکنه&n ...

اخه صبح زود میره

اخه صبح زود میره

خب بره 

خلاصه که گفته باشم سفره صبحونه برا مردا خیلی مهمه.

چون میفهمن براشون ارزش قاعل شدی.

همچنینم که خودشونو میزنن به خنگی خنگ نیستن، میفهمن.

بعد ک تو تنهاییش فکرمیکنه میگه ببین بااون رفتار بد من ولی بازم برامارزش قاعل شد

ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری  و بمیرانی ام...
خب بره  خلاصه که گفته باشم سفره صبحونه برا مردا خیلی مهمه. چون میفهمن براشون ارزش قاعل شدی. ...

جالبه