2777
2789
عنوان

تاپیک محمد رضا فروتن با رویکرد متفاوت!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 65 پست

مگه زن نداشت?😐خداییش راسته بچه ها?

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا از روشن فکری فقط ادعاشو دارن خب 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

پس درسته؟؟ چ عجیب واقعا بهشون نمیخورد

نمیدونم میگم با فرض صحت خبر این طرز برخورد خییلی بد و اشتباهه

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
باباب خیلی تابلوعه ک شایعه است چرا باور کردین

مهم نیست که واقعیت داره یا نه...من اصلا منظورم تائید خبر نبود

بحث من رفتار مردمه...طرف تو پیج فروتن براش کامنت گذاشته خب حالا اسمت چی هست دختر خانم؟این زشت نیست؟

نمیدونم میگم با فرض صحت خبر این طرز برخورد خییلی بد و اشتباهه

خب اره

حتما خودش خیلی فکرش درگیر بوده

الان یکی ی عمل زیبایی انجام میده

هرکی ی چی میگه

دیگه چ برسه این

کاش ادما بدونن قضاوت نکنن

ما شرایطشو نمیدونیم که

الان زود برای با فرهنگ بازی و نصیحتو  به من چه به تو چه!همه ت  شوک خبر هستن طبیعیه هر کی ی ...

اسمش با فرهنگ بازی نیست عزیزم اسمش انسان بودنه...و طبیعیه که انسان واکنشش با یه حداقلی از انسانیت همراه باشه

توهین کردن و خاااک بر سر بدبختش گفتن طبیعیه؟؟؟!!!!!!