2777
2789
عنوان

تاپیک محمد رضا فروتن با رویکرد متفاوت!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 65 پست
من یه چیزی فکرمو مشغول کرده اگر خبرش صحت داشته باشه بنده خدا۵۰ سال چه درد و عذابی رو تحمل کرده حتی ...

حالا شما در نظر بگیر برفرض صحت خبر...در تمام این مدت چقدررررر حق الناس گردن اونایی اومده و میاد که این مدل آدما رو مسخره کردن

نه فقط در مورد ترنس ها..کلا دارم میگم ببین هر جمله هر نگاه هر پوزخند چقدر آدما رو میشکنه..و چقدر ما رو مدیون میکنه

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
مگ ترنس بودن بده؟ که میترسی😁😁 نه عزیزم راحت باش و فزهنگسازی کن

از ترنس بودن نمیترسم هرچند اونم مشکلیه که باید حل بشه(همون عمل کردن و ..)..از حرف مردم باید ترسید که چه چیزها که نمیگن

اصل کلام تاپیکمم همینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما در نظر بگیر برفرض صحت خبر...در تمام این مدت چقدررررر حق الناس گردن اونایی اومده و میاد که ا ...

بله درسته

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

یکریز دارن مسخره میکنن و میخندن بهش واقعا از خوندن بعضی کامنتا هنگ کردم بعدم میگن تعجب کردیم خب طبیع ...

تعجب شاید طبیعی باشه ولی تمسخر اصلا طبیعی نیست

فقط میخوان کار زشتشون رو توجیه کنن