2777
2789
عنوان

چرا بیخودی ناراحتم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 34 پست

طبیعیه عزیزم ،بخاطر زایمانه ،شیردهی،وخونی که ازدست دادی کم خونی ،اهنگ شاد گوش کن،غذا مقوی،فیلم خنده دارببین ،خوراکی موردذعلاقت،یکم تو اتاق باشوهرت خلوت کن،منم چندسال پیش همینجور بودم

درمانش بازار و خرید و طلاس 😜😜😜

مخصوصا تو این کرونا که اسی بچشم مدرسه نمیفرسته😑

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علائمت نشونه ی افسردگی بعد از زایمانِ و کاملا طبیعی, اگر شرایطشو داری حتما با یه روانشناس صحب ...

مرسی عزیزم😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️
عزیزم افسردگی بعد زایمانه. خیلی مراقب خودت باش. نذاز تو این حال و هوا بمونی که مثه من داغون میشی.

😢😢😢چیکار کنم 😭

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️
درمانش بازار و خرید و طلاس 😜😜😜

فایده نداره...شوهرم پلاک اسممو ساخته برام،گفته تا چند روز دیگه یه تک پوش هم برام میاره ولی غصه ی عالم توی دلمه 😢😢

😢😢😢چیکار کنم 😭

اول از همه قرص آهن و ویتامینتو حتما بخور.

هی به خودت نگو ناراحتم. پاشو کاراتو بکن. با خنده بچه هات بخند. روزی صد بار بگو خدا رو شکر بچه های سالم دارم. همیشه تو خونه نمون. نمیخواد مادر کامل باشی. همین که مادر کافی باشی عالیه. خودتو اذیت نکن که همیشه همه چی مرتب باشه. از شوهرت کمک بگیر. باهاش حرف بزن. از حس و حالت بگو.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
افسردگی بعد از زایمانه. کاش اینو هم به دکترت گفته بودی بهت دارو تقویتی بده زود خوب بشی

با خودم گفتم شاید نباید به دکتر زنان گفت اما بهم ویتامین ب و ویتامین د۳ داد امروز...

اول از همه قرص آهن و ویتامینتو حتما بخور. هی به خودت نگو ناراحتم. پاشو کاراتو بکن. با خنده بچه هات ...

الان پا شدم قرص آهن خوردم ،از روزی که زایمان کردم نخورده بودم حوصلم‌‌ نمیرسید بخورم

مرسی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

فایده نداره...شوهرم پلاک اسممو ساخته برام،گفته تا چند روز دیگه یه تک پوش هم برام میاره ولی غصه ی عال ...

عزیزم چرا غصه به این فکر کن که خدارو شکر خوشبختی بخدا اگه من از زندگیم بهت بگم الان برام گریه میکنی اما مجبورم با مشکلات کنار بیام الانم ناراحتیو غصه رو از خودت دور کن به بچه هاتو شوهرت فکر کن 😘😘😘🤩

یه تسبیح بردار استغفرالله بگو میگن برای غم های الکی ک میاد تو دل آدم خیلی خوبه

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   
طبیعیه عزیزم ،بخاطر زایمانه ،شیردهی،وخونی که ازدست دادی کم خونی ،اهنگ شاد گوش کن،غذا مقوی،فیلم خنده ...

🙏🏻🙏🏻🌺