امروز روز دهم هست سزارین شدم. دخترم انقدر خوب و آروم هست که نگو ،شکر خدا قولنجی نیست حتی یه بار هم استفراغ نکرده یا بالا نیاورده،مامانم اومده پیشم، زندگیم همه چیز جور،شوهرم خیلی خوب و مهربون،پسرم که میخوادبره کلاس اول به خاطر کرونا نفرستادم اما عمه ی مهربونش با حوصله بهش یاد میده ....خلاصه اینارو گفتم که بدونید چقدر شکر خدا همه چی خوبه،فقط جای بخیه هام از داخل میسوزه شدید ،هنوز دیکلوفناک استفاده میکنم،امروز رفتم دکتر گفت طبیعی هست، ولی با این اوصاف نمیدونم چرا حالم بده؟!چرا میخوام گریه کنم!!اخه چه مرگمه؟!😢😭😭😭😭😢😢😢
زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨👩👧👦❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با خودم گفتم شاید نباید به دکتر زنان گفت اما بهم ویتامین ب و ویتامین د۳ داد امروز...
چرا عزیزم. فردا زنگ بزن مطبش ازش بپرس چکار کنم. اگه بیشتر از اون چیزی لازم باشه بهت بگه.
منم چند روز پیش مثل شما با یه درد ساده امپول اینقدر نشستم گریه کردم. بعد دیدم از عوارضات همون امپولا بوده . امولم پروژسترون بود. دیگه نزدم. فعلا قرصشو میخورم
عزیزم همه دارن میگن افسرده شدی خوب بجا گفتن افسرده شدی یه راهکار بدید بخنده روحیش عوض بشه از حالت اف ...
تنها راه اینه فیلم کمدی نگاه کنه تا فکرش مشغول شه من سریال فرندز رو پیشنهاد میدم اسی برو ببین مطمئن باش اینبار از خنده به گریه میفتی😅😅😅
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬