2777
2789
عنوان

چرا بیخودی ناراحتم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 34 پست
عزیزم چرا غصه به این فکر کن که خدارو شکر خوشبختی بخدا اگه من از زندگیم بهت بگم الان برام گریه میکنی ...

انشالله خدا مشکلات همه رو حل کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مرسی عزیزم ❤️❤️

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️
یه تسبیح بردار استغفرالله بگو میگن برای غم های الکی ک میاد تو دل آدم خیلی خوبه

حتما این کارو میکنم❤️ 

التماس دعا 🙏🏻

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما این کارو میکنم❤️  التماس دعا 🙏🏻

ملتمسیم به دعا❤️😘

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   
با خودم گفتم شاید نباید به دکتر زنان گفت اما بهم ویتامین ب و ویتامین د۳ داد امروز...

چرا عزیزم.  فردا زنگ بزن مطبش ازش بپرس چکار کنم. اگه بیشتر از اون چیزی لازم باشه بهت بگه.

منم چند روز پیش مثل شما با یه درد ساده امپول اینقدر نشستم گریه کردم. بعد دیدم از عوارضات همون امپولا بوده . امولم پروژسترون بود. دیگه نزدم. فعلا قرصشو میخورم

عزیزم همه دارن میگن افسرده شدی خوب بجا گفتن افسرده شدی یه راهکار بدید بخنده روحیش عوض بشه از حالت اف ...

تنها راه اینه فیلم کمدی نگاه کنه تا فکرش مشغول شه من سریال فرندز رو پیشنهاد میدم اسی برو ببین   مطمئن باش اینبار از خنده به گریه میفتی😅😅😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬