2777
2789
عنوان

فکر مادر فلجم

181 بازدید | 7 پست

سلام .دوستان مادرم اینا شهرستانن و4ساعت فاصله داریم.تقریبا5سال پیش تصادف کرد الان نصف بدنش فلجه.اینم بگم دوران مجردی خیلی اذیتم میکرد و فقط به فکر خونواده ی خودش بود یعنی الان من از مهر مادری هیچی نمیدونم چون کسی بهم محبت نکرده حالا بماند که خیلی زجر کشیدم.الان خواهر و برادر در شرف ازدواج دارم همش به اونا فکر میکنم که همیشه تو عذاب و اذیتن یعنی همه ی کارای مادرمو اونا انجام میدن از جمله حمامش بردن به دستشویی و غذا دادن .... پدرم هم پیره و کلا همکاری نداره.همش فکر میکنم بعد ازدواج اونا مادرم چی میشه.میشه نظر بدین که چه کاری بهتره.مادرم جونه تو سن45سالگی تصادف کردو الان50 سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم...متاسف شدم‌..ولی تا میتونی بهش محبت کن من مادرم رفت دارم دق میکنم

عزیزم بخدا نمیتونم همش یاد اون اذیتاش میوفتم خیلی عذابم داد ولی میگم پدرم که همکاری نداره بعد چند سال چطوری میشه بالاخره یکی دو سال هم نیست تا اخر عمرش معلولیت داره

سلام عزیزم

امیدوارم مادرتون کاملا سلامتیشون و بدست بیارن و احتیاج به کسی نداشته باشن

به نظر من از الان فکر خودت و درگیر نکن چون هیچ کس از فردا خبر نداره بزار خواهر و برادرت که کاملا رفتن سر زندگی اول از مادر بپرسین دوست داره کی و چه جوری ازش مراقبت کنه شاید بخواد براش پرستار بگیرین شاید از پرستار خوشش نیاد شاید پدرتون بگه خودم کارهاش و میکنم و .....و شاید انشالله تا اون موقع یه حراحی یا دارویی پیدا بشه مادرتون خوب بشه امیدت به خدا باشه

در مورد مادرتون هم کینه ازشون نداشته باش شاید الان خیلی ناراحته از رفتار گذشته اما نمی خواد به شما بگه شاید نه فک میکرده این کار درستیه و شاید همین شرایطش به خاطر اذیت کردن شماست در نهایت مادره و هیچ کس توی دنیا جای مادر و نمیگیره ببخش و بهش محبت کن

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ

من باشم مادرم رو میارم پیش خودم و سال ها خدمتکاری رو میکنم 

اخه شوهر که قبول نمیکنه.شاید یکی دو ماه یا سال ولی تا اخرش عمرا قبول نمیکنه.به عنوان مهمان پذیرایی میکنه ولی دائمی نه

سلام عزیزم امیدوارم مادرتون کاملا سلامتیشون و بدست بیارن و احتیاج به کسی نداشته باشن به نظر من از ...

میخوام ببخشم ولی نمیتونم مثلا چند روز واقعا خوب میشم باهاش ولی وقتی یاد کاراش میوفتم متنفر میشم و محبت نمیکنم خیلی تو روانم تاثیر گذاشته اخه از بچگی همش تخریبم میکرد تو جوانی دستامو چنگ انداخته جاش مونده

میخوام ببخشم ولی نمیتونم مثلا چند روز واقعا خوب میشم باهاش ولی وقتی یاد کاراش میوفتم متنفر میشم و مح ...

عزیزم الان و نگاه نکن که همه جا اینترنت و کلی سایت و .....امکانات بسیار خوب برای پرورش فرزند هست اون موقع ها اینجوری نبوده شاید مثلا دیده فلانی اینجوری رفتار کرده بچه هاش موفق بودن شاید اونم ناملایمتی از خانوادش دیده و ناخواسته توی رفتار خودش با شما داشته شما حتما برو پیش روانشناس یا مددکار صحبت کن بزار کمکت کنن از این حالت بیرون بیای واقعا بهت کمک میشه و مشکلت برطرف میشه چون اگر با این وضعیت ادامه بدی حتما در آینده به مشکل خواهی خورد

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ