2777
2789
عنوان

لطفا دعا کنید بچم سالم به دنیا بیاد

161 بازدید | 24 پست

الان بیمارستانم سونو دادم خوب نبود دوباره باید برم تکرار یه جای دیگر

تورو خدا دعا کنید بچم سالم باشه دارم از استرس میمیرم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

بحق امام حسین و علی اصغرش سالمه سالمه،استرس سمه برای بچت توکل کن  بخدا،نیتکن اسم امام بذار روش.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو زود سزارينت كنن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
بحق امام حسین و علی اصغرش سالمه سالمه،استرس سمه برای بچت توکل کن  بخدا،نیتکن اسم امام بذار روش.

مرسی گلم😚

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

نگران نباش عزيزم برات آيت الكرسي ميخونم يلامت بياد بغلت

مشكلت چيه

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

نگران نباش عزیزم چیزی نیست ان شاءالله 

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
نگران نباش بخدا الکی استرس میدن ب من میگفتن بچه ات زنده نمیمونه در حالیکه خیلی خوب بود حالش

به منم میان کوچیکه جفت بهش خون نمیرسونه دوخته عقب تر سنشه از

نگران نباش عزيزم برات آيت الكرسي ميخونم يلامت بياد بغلت مشكلت چيه

مرسی فدات شم لطف میکنی میان کوچیکه جفت بهش خون نمیرسونه

مگه نمیگفتی وقت زایمانته.چیش خوب نیست پس؟

یه سانت باز شده گفتن طبیعی

لآن باید سونو بدم ببینم جفت بهش تغذیه میروند یا نه اگر جفت خوب کار نمیکنه زایمان کنم

مرسی فدات شم لطف میکنی میان کوچیکه جفت بهش خون نمیرسونه

نگران نباش چيز خطرناكي نيست انشالله سالم و سلامت مياد بغلت❤️

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
خب این مشکل خیلی شایعه عزیزم بچه منم همین بود اتفاقا اینقدر باهوش میشن. ای یو جی آره  بدنیا میا ...

آیه دقیقا همینه بچه شما سالمه هیچ