2777
2789

همش تو رابطه باهام خوبه بعدش نه ولی میدونم دوستم داره فقط تو رابطه ابراز  علاقه میکنه

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه عروسی کردم  مگه چیکار میکنه ؟؟

همش تو رابطه خوبه ولی واسه ابراز علاقه خیلی غرور داره با اینکه سه سال جلوی همه وایستاد منو گرفت

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
همش تو رابطه خوبه ولی واسه ابراز علاقه خیلی غرور داره با اینکه سه سال جلوی همه وایستاد منو گرفت

یعنی اخلاقش عوض شد یهو؟؟؟؟؟

همسر منم ابراز علاقش بعد عروسی فقط بوسه همین 

ولی قبل عروسی دوستت دارم زیاد میگفت

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
یعنی اخلاقش عوض شد یهو؟؟؟؟؟ همسر منم ابراز علاقش بعد عروسی فقط بوسه همین  ولی قبل عروسی ...

با زور دوستت دارم میگ مثلا همش بغل ام میکنه ولی اصلا نمیگه دوستدارم 

با زور دوستت دارم میگ مثلا همش بغل ام میکنه ولی اصلا نمیگه دوستدارم 

حساس نباش 

مشغله زندگیه 

مدل دوست داشتن تغییر میکنه 

منم همسرم قبل عروسی تو پیاماش همه دوستت دارم بود 

الان فقط بغل و بوس اونم گاهی 

میدونم ک‌مشغله داره و تلاشش برای زندگیمونه 

منم راسیتش غرور دارم نمیگم بهش ک بگو دوستم داری 😬

چون میدونم دوستم داره ولی شرایط فرق کرده

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
من شوهرم تو رابطم ابراز نمیکنه

وای بمیرم خیلی سخته درکت میکنم من ک داغون  دارم میشم

حساس نباش   مشغله زندگیه  مدل دوست داشتن تغییر میکنه  منم همسرم قبل عروسی تو ...

سخته لامصب

حساس نباش   مشغله زندگیه  مدل دوست داشتن تغییر میکنه  منم همسرم قبل عروسی تو ...

به من میگ بچه ای به خاطر این حساسی