2777
2789
شما 30 تا داشتی 7 تاش جنین شده من ک ۱۶ تا تخمک ازم گرفتم چندتاش جنین میشه😢

عزیزم من هم خودم هم شوهرم ضعیف بودیم و دکتر قبلش هیچ مکمل تقویتی نداده بود فقط گفت میوه بخورین.. من دوتا انتقال دادم منفی شدم.. همه ک مث هم نیستن انشالله برا شما مثبت میشه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من هم خودم هم شوهرم ضعیف بودیم و دکتر قبلش هیچ مکمل تقویتی نداده بود فقط گفت میوه بخورین.. من ...

انشالله خیره انشالله بقیه جنینات برات نی نی بشه من بخاطر اندومیتیوز انتقالم افتاده برا دوماه دیگه دکترم گفت باید رحمت و اماده کنیم 

زیر شکمم بیشتر دور نافم الانم ک یه کم قفسه سینه ام درد گرفته

احتمالا هایپر شدی تا میتونی دوغ ترش مایعات بخور 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
من ک بعد از تخمک کشی داغون شدم بیمارستان بستریم کردن😂

ای وای خدا جواب سختی هاتو بده منم ممکنه آبان ماه ای وی اف کنم شما هزینه هاچقد تموم شد برات

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ای وای خدا جواب سختی هاتو بده منم ممکنه آبان ماه ای وی اف کنم شما هزینه هاچقد تموم شد برات

نزدیک ب ۹‌تومن عمل تخمک کشی

انشالله ک موفق باشی 

دکتر ب من گفت بخاطر اندومتیوز و چسبندگی ک داشتم انقدر دردام شدید بود ولی هلاک شدم دیگه بخاطر بچه🤪

نزدیک ب ۹‌تومن عمل تخمک کشی انشالله ک موفق باشی  دکتر ب من گفت بخاطر اندومتیوز و چسبندگی ک دا ...

بدون دارو؟اهواز با دارو عمل همه چیز 8تومن میشه آخه

چندتا جنین تشکیل شد برات انشأالله مثبت شه منم این ماه ای یو ای میکنم منفی شه میرم ای وی اف کنم