2777
2789
عنوان

پیام از پلیس امنیت

838 بازدید | 28 پست

من باردارم ماه هشتم چند ماهه اصلا رانندگی نکردم فقط بعضی روزها با همسرم با ماشین خودم میریم تا دکتر یا خونه خواهرم به خاطر کرونا جای خاصی نمیرم از اول بارداری هم موهامو کوتاه کردم و هیچ آرایشی نمیکنم حتی همیشه تو ماشین ماسک میزنم الان پیام اومده خودرو شما توقیف شده سریع به پلیس امنیت مراجعه کنید.کسی تجربه داره چی میشه اگه نرم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مالک محترم خودروی سمند به شماره انتظامی ۹۹ ص ۹۵۷ ایران ۷۲، در تاریخ ۹۹/۰۱/۱۷ حکم توقیف خودروی شما در خصوص شکایت خانم م. علیه شما در سامانه ابلاغیه الکترونیکی ثبت گردید! برای اطلاع از موضوع پرونده توقیف و مشخصات شاکی به سایت سامانه ابلاغ وارد شوید!

دوستان خیلی مراقب باشید! جدیدا این پیامک برای افراد می آید و وقتی وارد می شوید، می گوید ۲۰۰۰ تومان پرداخت کنید تا اجازه وارد شدن داشته باشید! مردم هم یا از روی ترس یا کنجکاوی مشخصات حساب بانکی خود را وارد و پرداخت می کنند و به این ترتیب حسابشان هک و کل موجودی آنها خالی می شود! به همین سادگی، لطفا به دوستان خود ارسال نمایید! لطفاً دقت کنید هرگونه پیام این چنینی هرگونه خودروباشد پیام را پاک کنید

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
سایت نگفته گفته به نزدیک ترین مرکز امنیت اخلاقی مراجعه کنید

شاید شوهرت کسی رو سوار کرده برو ببین چه خبره 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
سایت نگفته گفته به نزدیک ترین مرکز امنیت اخلاقی مراجعه کنید

عزیزم حتما برو یه تعهد میگیرن وگرنه بعدن شکایت میشه و ماشین توقیف میکنن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

واسه ماشین منم اومده اما اس ام اس نشده 

ما ماشینو فروختیم طرف رفته خلافی این چیزارو بده دیده شکایت داریم از پلیس امنیت 

به ما گفت پاشدیم رفتیم خیابان ژاندارمری پلیس امنیت اونجاست ازمون یه تعهد گرفتن ولی ماشین و نخوابوندن

حالا ما پنج ماه بود اصلا از اون ماشین استفاده نمیکردیم و خراب افتاده بود تو پارکینگ

نمیدونم الکی چرا شکایت داشته 

هرکی هرکیه بخدا

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
خونه ی ملتو دزد میزنه هیچ وقت پیدا نمیشه پول ملتو اختلاس میکنن میرنو هیچ وقت نمیان  موشک میزن ...

دقیقا دو هفته پیش دزد اومد وسایلمونو برد

رفتیم گفتیم هیچی به هیچی

انگار نه انگار 😑

زورشون می اومد جواب بدن