2777
2789
عنوان

تصمیم برای بارداری دوم 😂😂

775 بازدید | 27 پست

من پسرم ۸ ماهشه شوهرم میگه بیا یکی دیگه بیاریم 🙄بااینکه میبینه ۸ ماهه شبو روز این بچه پدرمونو دراورده 🤯🤯بازمیگه ی دخترم بیاریم ک بچمون تنها  نباشه😂😂😂یاخدا ..ازاینور میگه خرج همین یکیو موندم بازاونور میگه بیا یکی دیگم بیاریم 😳😳😳😳😳😳الان بخدا پسرم حتی اگه اذیتمم میکنه بازم عشقیه واس خودش انقده مهربونننننننن به هیچکس نه نمیگه بغل همه  میره 😂😂😂 فقط از پدرشوهرم میترسه😂

سلام مامانا باردار بچه دار این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک  نمودار رشدو.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که هم تفات سنیشون کم میشه هم زود بزرگ میشن به چشت نمیاد!البته اگه شوهرت کمک حالته بیار اگه دست تنهایی که هیچی!

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))

شوهرمنم همینو میگه میگه ی پسربیار ک دیگع خیالمون راحت باشه ب دخترمم همش میگه داداش میخوای مامان باید داداش بیاری نمیدونم من رواین خیلی اذیت شدم تایکم شرایط بهتربشه دوسالش بشه دخترم اونوقت بعدی😊

تیکر تولد یکسالگی دخترم

چون قرار نیس بدن اون ضعیف بشه استخون و دندوناش آسیب ببینه

ریزش مو پیدا کنه ...

منم بودم میگفتم بیار

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄