2777
2789
عنوان

تصمیم برای بارداری دوم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون قرار نیس بدن اون ضعیف بشه استخون و دندوناش آسیب ببینه ریزش مو پیدا کنه ... منم بودم میگفتم بیا ...

اخ گفتی به همسرم میگم واقعا بی انصافی تمام بار بچه ب دوش مادره کاش ی بارداری با زن بود بارداری دوم با مرد اینجوری عدالت حفظ میشد

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

منم دخترم دو ماهش بود می خواستم یکی دیگه بیارم   کل خانواده هماهنگ با هم گفتن بیخوووووود

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

منم عاشققق حاملگی و بچه ام، الان پسرم دوسالشه خیلی دوست دارم یکی دیگه بیارم ولییی چون الان همه یکی دوتا بچه میارن و،، اینا من سه چهارتا دوست دارم موندم الان سنمم کمه دلم مبخاد هی حامله شم🤣🤣اگه دومی رو هم بیارم سومی رو دیگه حالاحالاهانمیتونم موندم چیکارکنم، شوهرمم با دوسه تا موافقه، تو هم بذار دوسالش بشه بچه ات از شیر ک گرفتی اقدام کن برا بعدی الان یکمی زوده، بچه هاتا 8 9 ماه اول ماااهن بعد از اون انقد شیطون میشن ک نگو، منم پسرم 8 ماهه بود میگفتم چقدراحته بچه داری بعد ازاون سختم شداما الان اوضاع خوبه باز

اوردی یا نه حخخخ

آره ولی سه سال فاصله دارن ، ولی بعضی وقتا پشیمون میشم . میگم کاش حرف بقیه رو گوش نمی کردم و همون موقع پشت هم میاوردم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چرا چطور مگه؟ میشه بگی منم دودلم بعدیو کی بیارم

چون خیلی از کارایی که بزرگه می خواد بکنه برای کوچیکه خطرناکه ،مثلا خمیر بازی ، نقاشی ، کاردستی ، حتی اسباب بازی هایی که تیکه های کوچیک داشته باشن . از اون طرف هم کوچیکه عین یه جوجه دنباله بزرگه می ره و می خواد باهاش بازی کنه ولی چون بلد نیست بازی اون یکی رو بهم میزنه ، بعد دعوا میشه . ولی اگه سنشون نزدیک تر بود خطر و بازی دو تا شون یکی بود و دردسرش کمتر بود.