من پسرم ۸ ماهشه شوهرم میگه بیا یکی دیگه بیاریم 🙄بااینکه میبینه ۸ ماهه شبو روز این بچه پدرمونو دراورده 🤯🤯بازمیگه ی دخترم بیاریم ک بچمون تنها نباشه😂😂😂یاخدا ..ازاینور میگه خرج همین یکیو موندم بازاونور میگه بیا یکی دیگم بیاریم 😳😳😳😳😳😳الان بخدا پسرم حتی اگه اذیتمم میکنه بازم عشقیه واس خودش انقده مهربونننننننن به هیچکس نه نمیگه بغل همه میره 😂😂😂 فقط از پدرشوهرم میترسه😂
منم عاشققق حاملگی و بچه ام، الان پسرم دوسالشه خیلی دوست دارم یکی دیگه بیارم ولییی چون الان همه یکی دوتا بچه میارن و،، اینا من سه چهارتا دوست دارم موندم الان سنمم کمه دلم مبخاد هی حامله شم🤣🤣اگه دومی رو هم بیارم سومی رو دیگه حالاحالاهانمیتونم موندم چیکارکنم، شوهرمم با دوسه تا موافقه، تو هم بذار دوسالش بشه بچه ات از شیر ک گرفتی اقدام کن برا بعدی الان یکمی زوده، بچه هاتا 8 9 ماه اول ماااهن بعد از اون انقد شیطون میشن ک نگو، منم پسرم 8 ماهه بود میگفتم چقدراحته بچه داری بعد ازاون سختم شداما الان اوضاع خوبه باز
چون خیلی از کارایی که بزرگه می خواد بکنه برای کوچیکه خطرناکه ،مثلا خمیر بازی ، نقاشی ، کاردستی ، حتی اسباب بازی هایی که تیکه های کوچیک داشته باشن . از اون طرف هم کوچیکه عین یه جوجه دنباله بزرگه می ره و می خواد باهاش بازی کنه ولی چون بلد نیست بازی اون یکی رو بهم میزنه ، بعد دعوا میشه . ولی اگه سنشون نزدیک تر بود خطر و بازی دو تا شون یکی بود و دردسرش کمتر بود.
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم