2777
2789
عنوان

بنظر شما شاغل بودن مهمه یانه ؟؟

250 بازدید | 36 پست

خودم.تو زندگیم باهمسرم مشکلی ندارم ازادی مطلق براهرکاری و هرجایی وهرخرجی ... اما فقط رو شاغل بودن همسرم حساسه دوست نداره کارکنم اما من بشدت حسرت خانومای شاغل رو میخورم بنظر شما شاغل بودن خیلی اهمیت داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من خوبه شاغل بودن😍البته نه اون اندازه که داغون بشی

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓

نچ

همسر منم از اینکه برم سرکار بدش میاد و همون اول هم بهم گفت منم پذیرفتم

به نظرم مهم نیس مهم ارامشه 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

برای من آره 

نمیتونم مستقل نباشم 

ولی این حرفا مال قبل ازدواجه 

البته همسرتون از نظر قانونی نمیتونه جلو شاغل بودن شمارو بگیره مگر اینکه ثابت کنه شغل شما عفت خانوادگیو لکه دار میکنه که ی همچین شغلی نداریم به نظر من 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه