2777
2789

نع😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تو نمیدونی تو شهرتون دو سه تا ارایشگاهیی که خوبه کدومه😒

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یعنی تو نمیدونی تو شهرتون دو سه تا ارایشگاهیی که خوبه کدومه😒

ميدونم ولي واسه عروسيم وسواس فكري گرفتم و نميدونم چيكار كنم و كدومو انتخاب كنم ميخوام بهترين از نظر بقيه رو هم بدونم الان يكي از دوستان اسم يكيشو كه خودمم ميشناسم گفت كه همين باعث شد بيشتر روش فك كنم 😛

ودر معراج آغوشش پراز حالِ خوشايندم 😌😍
مبارکا باشه ..الان ک ماه محرم و بعدم صفره..کی عروسیته؟؟تالار میگیری؟

فدات 😘 آره بعد از صفر اگه اوضاع بهتر باشه و تالار باز باشه حتما ميگيريم اگه ام نه مهموني خانوادگي تو باغ خانوادگي 

فدات 😘 آره بعد از صفر اگه اوضاع بهتر باشه و تالار باز باشه حتما ميگيريم اگه ام نه مهموني خانوادگي ت ...

بسلامتی ایشالله باآرزوی بهترینا..منم تقریبا وضعیت شما رو دارم.شاید بعد صفر عروسی بگیرم شایدم عید اگه وضعیت خوب نشد..الانم درحال جهاز خریدنم

بسلامتی ایشالله باآرزوی بهترینا..منم تقریبا وضعیت شما رو دارم.شاید بعد صفر عروسی بگیرم شایدم عید اگه ...

ايشالا خوشبخت بشي اميدوارم شرايط بهتر بشه تا تكليف ما ها روشن بشه من خودم كامل جهازمو خريدم و اماده ايم ☹️