2821
2789
عنوان

لطفا کسایی که سزارین کردن کمک کنید

160 بازدید | 15 پست

سلام خانوم هایی که سزارین کردین میشه بعد از چند ماه دوباره باردار شد 

من نوزادمو از دست دادم خیلی سخته برام شاید اگه باردار بشم برام بهتر باشه

ان شاالله خدا بهت صبر بده عزیزم.واقعا سخته 

ولی فک کنم خطر داشته باشه شاید بخیه هات باز شن یا عفونت کنن بازم از دکترت بپرس

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره عزیزم میشه ،دوست منم بچش نه ماه فوت سد چند ماه بلدش دوبارا باردارشد الان یه پسر دسته گل داره ،انشالا این دفعه سالم و سلامت بغلش میکنی  باردار شدی هرروز ایت الکرسی بخون و قران 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 

آخی عزیزم خیلی سخته . منم سزارین شدم ولیحد اقل ۶ ماه باید صبر کنی بخاطر بخیه های داخلی ات . بنظرم سال دیگه اقدام کن میدونم سخته ولی سلامتیت رو هم در نظر بگیر

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

سلام عزیزم.‌ان شاءلله خدا بهت ی نی نی سالم و خوشگل بده. ولی عزیزم من پنج ماهه سزارین شدم. الان چند روزه بخیه ام سرباز کرده خونابه میده. بچمو نمیتونم ب مسی بسپارم برم دکتر. ممکنه تو بارداری بخیه هات خدای ناکرده باز بشن. چون بچه رشد میکنه. ب نظرم از دکتر بپرس ولی عجله نکن .ب بدنت استراحت بده بذار جوش بخوره بخیه هات 

اره عزیزم میشه ،دوست منم بچش نه ماه فوت سد چند ماه بلدش دوبارا باردارشد الان یه پسر دسته گل داره ،ان ...

بخدا هیچی تو دوران بارداری کم نزاشتم تا جایی که میدونم تو بارداری هم اصلا مشکل خاصی نداشتم بچمم هم مشکل نداشت اصلا

بخدا هیچی تو دوران بارداری کم نزاشتم تا جایی که میدونم تو بارداری هم اصلا مشکل خاصی نداشتم بچمم هم م ...

حتما دکترتو عوض کن برو پیش یه فوق تخصص پریناتولوژی یا همون جنین شناسی ، همه مدارک قبلیتو ببرنشونش بده  ،باهاش مشورت کن بببن کی باید باردار شی ،باردارم شدی اصلا به چیزای منفی فک نکن چون به هرچی فکر کنی برات اتفاق میفته عزیزم افکار منفی و از الان از خودت دور کن  هرروزم ایت الکرسی و قران بخون ،

حتما دکترتو عوض کن برو پیش یه فوق تخصص پریناتولوژی یا همون جنین شناسی ، همه مدارک قبلیتو ببرنشونش بد ...

یعنی ماقبت های قبل بارداری هست پرینا تولوژی

سلام عزیزم.‌ان شاءلله خدا بهت ی نی نی سالم و خوشگل بده. ولی عزیزم من پنج ماهه سزارین شدم. الان چند ر ...

ببخشید یعنی شما تو خودتون پنج ماه  بعد از سزارین اول دوباره باردار شدید تجربه شو دارید

یعنی ماقبت های قبل بارداری هست پرینا تولوژی

نه دکتر رنانه فوق تخصص جنین شناسی میتونی قبل باردار شدنم بری پیشش ببینی قبلی چرا نموند ،باردارم شدی پیش همون برو 

ببخشا میدونم دردناکه یاداوریش اما  ۹ ماهه زایمان کردی بچت دنیا اومد ان ای سی یو رفت چندوقت موند بعد فوت شد برای خواهرمنم همچین چیزی اتفاق افتاد ؟ 

نه دکتر رنانه فوق تخصص جنین شناسی میتونی قبل باردار شدنم بری پیشش ببینی قبلی چرا نموند ،باردارم شدی ...

اره من نه ماهه بچم دنیا اومد یه ماهش بود که فوت کرد ریه هاش عفونت شدید کرده بودن و دریچه به نام پی دی ای در سمت چپ قلبه فکر کنم باید بسته میشود ولی باز بود 

دکتر گفت تا دو سه هفته بهش دارو میدیم اگه خوب نشد عملش میکنیم ولی دستگاه بهش وصل بود خیلی حالش بد بود دیگه دووم نیاورد تو ان ای سی بهبهان بستری بود ولی بردمش اهواز یه روز اونجا بود این اتفاق افتاد

اره من نه ماهه بچم دنیا اومد یه ماهش بود که فوت کرد ریه هاش عفونت شدید کرده بودن و دریچه به نام پی د ...

بچه خواهر منم تقریبا همین جوری شد ،دوماه مکند اما همش بیمارستان ۶ سال پیش ،اما چند سال بعد اقدام کرد الان یه دختر داره شبیه دلوینه یعنی جفته خوشگل مهربون بانمک ،انشالا خدابه شمام یه بچه سالم بده ،حتما برای زایمان بیمارستانی برید که ان ای سی یو قوی داشته باشه ،انشالا سال بعد محرم بچت بغلت باشه عزیزم حتما برات دعا میکنم اللته بنده قابلی نیستما 

ببخشید یعنی شما تو خودتون پنج ماه  بعد از سزارین اول دوباره باردار شدید تجربه شو دارید

نه بابا خدا نکنه. بارداری برام شده کابوس .بس کهدسر بارداریم زایمانم اذیتذشدم. منظورم اینه من پنج ماهه سزارین شدم الان دوباره بخیه هام عفونت کرده .شما فک کن میخوای نه ماه ی بچه تو شکمت حمل کنی ب نظرم خیلی ریسک و خطر داره. با اینحال اگر خیلی اصرار داری باز با ی دکتر خوب مشورت کن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز