2777
2789
عنوان

تولد در باغ

246 بازدید | 16 پست

سلام به همه 

میگم روز تولدت چی بپوشی قشنگ تره وقتی تو باغ باشه و جاریاتم باشن😂

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

نکنه همونی هستی که خانواده شوهرت برات مهمونی تولد میگیرن؟ 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه همونی هستی که خانواده شوهرت برات مهمونی تولد میگیرن؟ 

نه عزیزم شوهرم میگیره.

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
پیراهن بلند آستین دار با موهای باز

چه مدل پیراهنی

نه عزیزم شوهرم میگیره.

مبارکت باشه گلم ایشالا خوش بگذره

با نظر همسرت یه لباس انتخاب کن بستگی داره چی بهت بیاد 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
مبارکت باشه گلم ایشالا خوش بگذره با نظر همسرت یه لباس انتخاب کن بستگی داره چی بهت بیاد 

اون که هر چی میگم میگه خوبه😑

مبارکت باشه گلم ایشالا خوش بگذره با نظر همسرت یه لباس انتخاب کن بستگی داره چی بهت بیاد 

ممنونم ازت مهربون

اون که هر چی میگم میگه خوبه😑

به فکر این باش بهتون خوش بگذره کدوم لباست و بیشتر دوس داری اونو بپوش 

به فکر این باش بهتون خوش بگذره کدوم لباست و بیشتر دوس داری اونو بپوش 

آفرین خوشم اومد از حرفت 

مانتو که نپوش یه ساحلی ساده بلند با کت کوتاه  و اینکه بستگی داره چی رنگی بهت بیاد

مانتو نه. اتفاقا ی ساحلی مجلسی دارم تو فکرش رفتم👍