2777
2789
عنوان

خانما بیاید تشخیص

182 بازدید | 34 پست

این حاله داره؟ بنظرم تو 7 دقیقه افتاد. دو روز پیش زدم کمتر از یه ربع افتاد.امروز زودتر افتاد بنظرم.روز 37 پریودیم.دیگه حداکثر تاخیرم تا 34 روز بوده.

مبارکه من هاله میبینم 

انشالله که بارداری ❤🤲

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم منفیه گلم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

https://www.instagram.com/pech_pech1/

پیج پچ پچ

سلام دوستان گلم پچ پچ پیجی هست که مشکلات فالورا گذاشته میشه استوریاشونم هر روز چالش داریم خیلی پیج خوبی هست لطفا اگه دوست داشتین فالو کنین یکبار دیدنش ضرر نداره😘😘😘😘😘😘😘😘

https://www.instagram.com/pech_pech1/

پیج پچ پچ

سلام دوستان گلم پچ پچ پیجی هست که مشکلات فالورا گذاشته میشه استوریاشونم هر روز چالش داریم خیلی پیج خوبی هست لطفا اگه دوست داشتین فالو کنین یکبار دیدنش ضرر نداره😘😘😘😘😘😘😘😘

به نظرم منفیه منم ماه گذشته اینجوری بود بیبیم اینجا کلی خانوما گفتن مثبته ولی همون روز پری شدم😉 من قبلا که باردار بودم فوری همون ثانیه های اول مثبت میشد.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

هنوز یادم نمیره بی چکای مثبتو نشون مامانم میدادم میگفت نه حامله نیستی این خطاش کمرنگه😐

ینی قشنگ دوخط افتاده بود بخدا

اگه برات بفرستم شاخ درمیاری منم میگفتم ولش حتما حامله نیستم تا الانم میگم معلوم نیست حامله باشم

کلا دودلم کردن تا الان دودلم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
قبلا بعد خشک شدن مینداخت

اگه حدود هفت روزه تاخیر داری به امیدخدا  برو آزمایش نشون میده 💚

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
چرا بنظرتون منفیه؟

یکی چون از زمان موعدت گذشته و انقدر کمرنگه یکی اینکه هاله ش سفیده 

من متخصص بی بی چکم😂 سه سال استفاده کردم اینجوری میشد منفی بودم و پری میومد

از این نزدیک تر تار میشه

چند وقته اقدامی؟

یکی چون از زمان موعدت گذشته و انقدر کمرنگه یکی اینکه هاله ش سفیده  من متخصص بی بی چکم😂 سه سال ...

بعد از چقدر زمان هاله مینداخت؟واسه یکی شاید لقاحش دیر باشه.دیرتر نشون بده