2777
2789

چون تجربه ثابت کرده گاها بچه‌ها از دانشجوها بیشتر رعایت میکنن😐

نمونه‌اش دانشگاه خودمون....

ما خیلی بحث کردیم...دانشگاه مشکلی نداره حضوری بشه،منتها دانشجوها رعایت نمیکنن....

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

تا ۴روز پیش قرار بود مجازی باشه!! معلوم نیست یه دفعه چی شد🤔

فکر کنم میخوان آمار محرم و زیر سایه مدرسه پوشش بدن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر خوابگاهاس چون تعداد زیادی ار بچه ها با همن واز شهر های مختلف میان

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
چرا همش تاپیک میبینم میگید همه مدارس بازه والا من همین الان رفتم مدرسه خلوت خلوت بود مادرا فقط برای ...

مدرسه جلو خونه ما از بس شلوغ بود جا پارکم نبود ..بعدم صف کشیده بودن بچه ها اول صبح

مدرسه جلو خونه ما از بس شلوغ بود جا پارکم نبود ..بعدم صف کشیده بودن بچه ها اول صبح

الهی ،بچه ذوق دارن واس کتاب گرفتن 😂😂

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
شایدم آمار مسافرت های محرم

دوست عزیز چند نفر از کل کشور میرن مسافرت!؟ کلاهتون رو قاضی کنید، اصلا چند نفر توانایی مسافرت رفتن رو دارن؟

اما خدایی توی کل کشور چندتا هیئت برگزار شد؟ چند نفر شرکت کردن و فقط وفقط سینه زدنش رو به ما نشون دادن، نه رفت و آمد و قبل و بعدشو 

فدای امام حسین بشم، وجدانم قبول نمیکنه ناحق قضاوت کنم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دوست عزیز چند نفر از کل کشور میرن مسافرت!؟ کلاهتون رو قاضی کنید، اصلا چند نفر توانایی مسافرت رفتن رو ...

آفرین به شما که نا حق قضاوت نمی کنید . بله خیلی هیئت ها بود که من خودم دیدم رعایت نشده بود البته مسئولین هیئت هی می گفتن خود مردم گوش نمیدادن . از اون طرف سه روز مونده به تاسوعا جاده مازندران شلوغ بوده و راه مسدود شده بوده . صف کیش رو اگه تو فرودگاه دیده باشید همه نزدیک به هم ایستادن . من نگفتم تو هیئت رعایت شده کامل ولی به نظرم اینم درست نیست که بگیم همه چی تقصیر اونایی هست که رفتند هیئت . گذشته از اون کنکور برگزار شد من خودم رفتم شرکت کردم . باور کن هیچ کس رعایت نمی کرد . نفر جلویی من از بس سرفه کرد تازه اومدن تب گرفتن دیدن تب داره بعد یک ساعت بردمش.  الان مدارس باز شده همه جا شلوغ دیگه بدتر . پس همه چی هست فقط ربطی به محرم نداره که بخوان آمار محرم رو زیر اون قایم کنند

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آفرین به شما که نا حق قضاوت نمی کنید . بله خیلی هیئت ها بود که من خودم دیدم رعایت نشده بود البته مسئ ...

متوجه منظور من نشدید، میگم خودشون یه تصمیم اشتباه میگیرن بعد می مونن چکار کنن، برای محرم نتونستن مردم رو قانع کنن

قبول کنید که چند ماه وقت داشتن اما نمیتونن اداره کنن، صدتا رئیس برای یه کار نظر میدن حتما هم باید انجام بشه

چطور از رهبر الگو نگرفتن برای برگزاری؟ حتما باید آدمارو جمع میکردن؟ اگر صندلی نمیچیدن،  اگر مداح ۴،۵ ساعت روضه نمیخوند کسی جمع میشد!؟

الان هم در عرض ۳،۴ روز تصمیمشون عوض شد حتی شهرهای قرمز رو میگن حتما حضوری😳

اگر یه برنامه ای پشت ماجرا نیست پس چیه؟