چکار کنم که آنقدر انتظار نکشم آنقدر تو فکر بچه نرم و فکر نکنم ک آیا این ماه گرفته یا ن پریود میشم؟خیلیا میگن فکر نکن ولی خیلی سخته نمیشه هی روزشماری میکنی دل تو دلت نیس 🥺این ماه طبق تجویز. کلومیفن خوردم و توروزای تخمک گذاری نزدیکی داشتم خدا کنه بگیره و روزای خوب منم بیاد 🥺
میدونم چی میگی عزیزم بخدا درکت میکنم انشالله به امید خدا که تا چن وقت دیگه خبربارداریتو بهمون ...
یکسال شده دیگ ....تخت نظر دکتر رفتم بعد از سونو و آزمایشات قرص کلومیفن داد تو پریودی منظم سر وقت خوردم و درست تو روزایی کگفته بود و کاملن هم علائم تخمک گذاری داشتم اقدام کردم دل تو دلم نیس برای بچه خیلی با خدا دردو دل میکنم چون تنهام و شهر غریبم و همش تو خونه از خدا خاستم کمک کنه ایمانم ضعیف نشه از خدا خاستم روزای خوب من بیاد خودش میدونه اول همیشه همه رو دعا میکنم اخر سر خودمو 🥺🥺🥺🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!