2777
2789
مرسی عزیزم چجوری پیداش کردی برا شما هم تفسیر کرد راضی بودی

من تو یه کانال پیداش کردم اره عزیزم راضی بودم خیلی حرفاش راست بود تازه زحمت کشید دوتا فالمو تفسیر کرد بهش گفتم شماره کارتتو بده اگه حرفات همش راست از آب دربیاد هزینشو می خوام بهت بدم گفت که نه خودش نذر داره

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
نیت کردم 

حواستوجمع کن که رقیبات میخوان خرابت کنن ،ازدردوستی واردمیشن وطرح محبت باتومیریزن ولی گولشونو نخور،خودت باید گره های زندگیتوبازکنی، ازچیزی خجالت نکش ،یک سفرکوتاه درپیش داری که نفعی برات داره، به خواسته قلبیت میرسی ولی خداروفراموش نکن

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم بگیر ممنون،نیت کردم

بازم نیت کن

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
نیت کردم

این غمو اندوه ورنجی که داری روزی تموم میشه که متوجه نقاط ضعف خودت شده باشی، مانع های موحود درزندگی وهدفت رابشناس که باعث شکستت نشن،هیچکس بافریب کاری وریا به هدفش نمیرسه،بهتره صادقانه به اراده ی خودت وکمک خداایمان داشته باشی،

ممنون عزیزم برات صلوات میفرستم

چیزی که میخواستی بود

فال جوردیگه رومیتونم کامل نظربدم ولی حافظ یچیز کلی میگه همیشه

چه فال دیگه ایی بلدید بگیرید.امکانش هست برام انجام بدید.

در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد   خدایا متشکرم.
@yokabedfall عزیزم این ایدیشه بهش بگو برات تفسیر میکنه  نذر داره

خودمون باید عکس بدیم .یا به نیتمون میخوره؟

این غمو اندوه ورنجی که داری روزی تموم میشه که متوجه نقاط ضعف خودت شده باشی، مانع های موحود درزندگی و ...

منم نیت کردم لطفا بگیر

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
چون باید کلا بنویسم فقط بیت اولشومیگم می دمد صبح وکله بست صحاب الصبوح الصبوح یااصحاب معنی کلیش ای ...

باور میکنی فال درست در اومد.همین چیزی شد که تو فال گفت

باور میکنی فال درست در اومد.همین چیزی شد که تو فال گفت

چخوب🌹😊