2777
2789
عنوان

حرفش فحش بوده؟

253 بازدید | 18 پست

تاحالا ی پسرو سوزوندین؟حالا نگین ک عقده داری و فلان من هیچم عقده ندارم این همه پسر هربلایی سر دخترا میارن عقده دارن حالا میخوام ی چی بگم یه دوستی میگف بایه پسره تواینستا آشناشده طرف خیلی پولدارو... بعد دختره بعد ۴ روز حرف زدن یهو فرداش دیگ جواب پسره رو نمیده پسره ک اصلا چون معروفه و پولدار میدونیم ک باهیچ دختری نیس فرداش ب دختره پی ام داده ک جواب ندادین !همین بعد ۳ روزهم استوری عکس خودشو ک کنارش نوشته سکوت استوری کرده  !  ماهم نمیفهمیم تعجب کرده ک باهاش آشنا نشده دوستم یافحش داده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐پوووووففف

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

🔫😳

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

چی شدع؟!

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh