2777
2789
عنوان

آرزوم امشب اینه..

170 بازدید | 15 پست

فقط آقا امام زمان ظهور کنه تا ما و بچه هامون از این فاجعه انسانی ک قراره با رفتن بچه ها ب مدرسه اتفاق میفته در امان باشیم موندم چی پشت این قضیه ک اسفند هم همینجوری بود تعطیل شد الان واجب

🎎📚🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ...والا منکه بچه مدرسه ای ندارم نگرانم چه برسه به مادرای بچه ها ...مگه اینکه کرونا کرونایی که میگن الکی باشه والا آدم شک میکنه😐

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بنظرم من که اصلا واجب نیس... هیچی از سلامت بچه ها مهم تر نیست....بچه باید سالمه با سواد باشه.... وگرنه سواد ب چ درد میخوره. یکسال دیر تر چیزی عوض نمیشههههه. بنظرم نفرستین اگر همه نفرستن همه سال دیگه باهم شروع میکنن اتفاق خاصی هم نخواهد افتاد..... 

استوری همه دوستام این شده.

اگر اولاد اضافی دارید شنبه به مدرسه بفرستید.... 

بنظرم من که اصلا واجب نیس... هیچی از سلامت بچه ها مهم تر نیست....بچه باید سالمه با سواد باشه.... وگر ...

وقتی به هرکس میگم میگه مجبوریم اصلا همکاری نمیکنن مریض شدم از استرس قلبم درد میکنه

🎎📚🇮🇷

منکه نمیفرستم به همه هم گفتم ناظم مدرسه هم باهام بحث کرد همه لال شدن 

وقتی اقای رهبر تنها میره روضه تک و تنها توی حسینه اختصاصی چطور میتونه برای بچه های ما تصمیم بگیره که توی یه کلاس ۲۰ نفره بشینن اونم بچه هایی گ اصلا رعایت بلد نیستن

تصمیم با خودته کسی مجبورت نمیکنه.  من اگر جای شما بودم اصلا بچمو نمیفرستادم مدرسه . هرچی ک باش ...

من حرفم با بچه خودم نیست چون نمیذارم بره حرف من بقیه اینایی ک میرن باعث بوجود اومدن ی فاجعه بزرگ میشن

🎎📚🇮🇷

منم نمبخوام بفرستم چون چند روزه استرس دارم قفسه سینه ام درد میکنه نفسم بالا نمیاد اعصابم  داغونه باهمه دعوا و بحث میکنم خسته شدم چند دقیقه پیش گلوم درد میکرد استرس داشتم نکنه کرونا گرفتم الان بهتر شدم منو بچم آلرژی داریم یادم رفت به مدرسه بگم پارسال پیش دبستانی بود موقع پاییز گرده های گل میرفت تو بینیش سرفش مبگزفت خانم معلمش میکفت بچت مریضه هرجی میگفتم آلرژیه باور نداشت یک هفته خونه موند ولی بازم هر از گاهی سرفه خشک داره منم اینجوری میشم بخاطر آلرژیه امروز هم رفته بودیم وسایل مدرسه رو بخریم از بس اسپری زدم هم خودم سرفه داشتم هم بچم . فردا زنگ میزنم میگم اوضاع منو بچم اینجوریه