2777
2789
عنوان

شوهرم قرص خورده

2550 بازدید | 108 پست

سلام بچه ها شوهرم بهم خیانت کرده منم دوهفتس قهرمو ینی دارم جدا میشم شوهرم خیلی اومد گفت پشیمونم و بهم یبار دیگ فرصت بده من قبول نکردم، تا امشب ک دوستش زنگ زد گفت خودکشی کرده اوردیمش بیمارستان حالا حالش خیلی وخیم نیس ولی بستریش کردن، فردا شاید مرخص شه و اینک اینجا هیچکسو نداره خونوادشم شهرستانن و خبر ندارن از امشب.بنظرتون فردا مرخص شد من برم خونه پیشش بمونم تا حالش خوب شه یا نرم؟ نمیخوام آشتی کنم ولی دلمم بهش میسوزه 

گرچه اینم میدونم قصدش خودکشی نبوده واسه جلب توجه اینکارو کرده ولی بازم بالاخره میگم حالش خوب نیس.الان نمیدونم چیکار کنم

هیچ چیز را تجربه نخواهید کرد، مگر آنکه به آن فکر کرده باشید🧠

خیانت درچه حد رابطه یا چت؟

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قصدت جداییه ،نرو

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

کارت اشتباهه

ولش کن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

با قرص نمی میرن. مرده خودشو دار بزنه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄