بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
عاقبت به خیر بشن سالم و سلامت باشن.و اینکه صالح و باقیات صالحات من بشن و یار امام زمانشون و طرفدار ولایت باشن
میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
بچه ندارم.. اما اگه روزی بچه ای داشتم بزرگ ترین ارزوم واسش اینه که خودش اولویت زندگی خودش باشه و صد برابر محبت و وقتی رو که برای بقیه خرج میکنه نسبت به خودش داشته باشه..چون خودم هیچوقت نتونستم اینطوری باشم
خیلیم مهم نیست واسم که تو اون روزا کنارش باشم و ببینم اون لحظه هارو همین که خودش تجربه کنه،روح من آروم میگیره
بعدش همیشه میگم انقدر موفق وسربلند بشی که هرکی اسمت میاره بگه هزار ماشاالله دخترشون تکه کاش بچه ما بود(مخصوصا اونیکه فکرمیکنه پسراش از دخترم سرن وپسرداشتن رو افتخارمیدونه یه اشغال به تمام معناست)
اخه بعد جدایی منو پدرش با اینکه خواسته خودش بود خنده از ته دلشو ندیدم
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اون لحظه ای که میره دست بوسی امام زمان منم قربون صدقه اش میرم.و البته بخوام تو بعد دنیوی بگم.لحظه ای که پسری که عاشقش هست و دخترم نجیبانه بهش محل سگ نمیده 😆بیاد جلو در خونه با بنز مشکیش و رو به من بگه خانم خواهش می کنم کمک کنید دلش رو بدست بیارم.حالا این آقا پسر 2 دفعه هم مادرش زنگ زده واسه خواستگاری منتهی دختر من پسر قرتی دوست نداره😁بعد پسره بکه من بخاطرش خیلی عوض شدم و در نهایت من که میدونم دله اون مدر صلواتی با پسره اس و داره قیف میاد به پسره بگم برو پسرم داره زر میزنه خودم راضیش می کنم قبول کنه بیاین خواستگاری😎😎😎😎
میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج