2777
2789
عنوان

رمان...!

| مشاهده متن کامل بحث + 8825 بازدید | 73 پست
من از دبیرستان به بعد یعنی حدود پنج شش سال نخوندم اصلا هر چی خوندم‌همون اولش ول کردم بسکه بچگانه بو ...

یه جورایی انقدر که رمان خوب خوندیم بد عادت شدیم آبکیا ب چشممون نمیادو اصلا ارزش خوندن ندارن😥

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر اساس داستان واقعی  تو پربازدیدای دوسه روز پیش بود😑 دلربا و محمد

برم یه سرچ کنم بینم چیه 

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍
یه جورایی انقدر که رمان خوب خوندیم بد عادت شدیم آبکیا ب چشممون نمیادو اصلا ارزش خوندن ندارن😥

اره.اصلا ارزش وقت صرف کردنم ندارن همون دو سه ص میخونی گیرت میاد خوبه یا نه   رمانم رمانای قدیم

خیلی خیلی بخونش حتما من اینقدر گریه کردم 😭😭بخون یادت نره عاشقش میشی 

الان دان میکنم.مرسی 

رمان هیچکسان پادشاه قشنگه اما غمگینه  زیتون تا تلافی خطوط موازی  پاورقیی زندگی من چ ...

خوندم همه رو جدید سقوط خوندم بد نبود ارزش ۱ بار خوندنو داشت.حالا ماهی زلال پرست رو بهم پیشنهاد دادن ببینم چطوره البته چاپیه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
خوبه بخون .هیچوقت دیر نیست هم خوبه و جایی نرو.

اونارم دانلود میکنم میزارم تو لیست بخونم مرسی 

وای خیلی غمگینه خیلی😭😭😭

انقد گفتین کنجکاو شدم   بیابم بخوانم وگرنه فکرم میمونه پیشش