سلام دوستا شوهرای شما هم بی محبته نسبت بهتون من خیلی در عذابم از این بابت دلم لک زده واسه یه بوسه بی دلیل ی دوستت دارم یه عزیزم یه توجه اینا همش تو فیلماست که انقدر هم دیگه رو دوست دارن یا واقعیت هم داره خیلی سخته کاش یکی اینا رو بهم می گفت نمیدونم اسمش گدایی محبته عقده ای بودنه یا حسودی هر چیه بد چیزیه
به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍 هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪