عزیزم. ان شاءالله بهترین تصمیم بگیره .هم خوبی داره هم بدی بتونه منطقی نگاه کنه رشد میکنه نتونه زده میشه و حتی از دین . باید بدونه مدینه فاضله نیست .انسان هایی هستند تو حوزه که از بعضی افرادی که دین رو قبول ندارند بدترن از طرفی انسان های خوبی هم هستند که نمونش رو جایی نمیتونی ببینی . خودم تو چند شهر رفتم حوزه علمیه بافق یزد عالی بود.اما تو قم خون به دلم کردند و حوزه کاشان هم نسبی بود و دوستای خوبی دارم که تا الان ارتباط دوستیمون حفظه خودم تو حوزه خیلی رشد شخصیتی داشتم اما افرادی بودند که رها کردند و از دین و مذهب زده شدند. من پای همه سختی هاش وایستادم . تحقیر شدن و طعنه زدن خورد شدن . حتی بوده استادی که بهم گفت تو بیای ترم بالا خدا رو منکر میشی .حالا خلاصه گفتم . خوبی هاش هم میدونه با هر فردی چطور برخورد کنه و آدمهای سمی رو چطور دور کنه .خودم آدم شناسیم قوی شده و وابستگی شدیدی داشتم و الان اصلا .مادی گرا بودم الان نیستم و خودم تنها هم خوشم تاپیک هام رو نگاه کن از تنهایی دنبال دوست بودم . بعد اتمام تحصیلش اگر پسر زرنگی باشه شرایط کار براش فراهمه در حین تحصیل هم اگر زبان عربی خودش رو تقویت کنه میتونه آموزشگاه هایی که اگر خواستی معرفی میکنم آزمون بده و قبول شد بع عنوان استاد مجازی فعالیت کنه البته هزینش زیار نیست اما رزومه خوبی میشه برا آقایون بهتره شرایط حوزه تا خانمها تو زمینه اشتغال و...
بعد اتمام تحصیل راحت تر میتونه ادامه تحصیل بده اگر نخواست تو حوزه ادامه بده و بارعلمی بالاتری کسب میکنه به شرطی که خودشم پر تلاش باشه . ازمون های استخدامی رو راحت تر از فردی که دانشگاه خونده قبول میشه البته صفر تا صدی نمیشه نگاه کرد . میتونه بعد تحصیل امتحان بده و مجوز دفتر اسناد بگیره و کلی شغل دیگه
جزئیات بیشتری خواستی برات مینویسم