2777
2789
ببینید یه اشنایی داریم پسره ۱۶ سالشه . الان پایه دهم رشته ریاضی . خب میتونم بگم تو خانواده مذهبی بزر ...

عزیزم. ان شاءالله بهترین تصمیم بگیره .هم خوبی داره هم بدی بتونه منطقی نگاه کنه رشد میکنه نتونه زده میشه و حتی از دین . باید بدونه مدینه فاضله نیست .انسان هایی هستند تو حوزه که از بعضی افرادی که دین رو قبول ندارند بدترن از طرفی انسان های خوبی هم هستند که نمونش رو جایی نمیتونی ببینی . خودم تو چند شهر رفتم حوزه علمیه بافق یزد عالی بود.اما تو قم خون به دلم کردند و حوزه کاشان هم نسبی بود و دوستای خوبی دارم که تا الان ارتباط دوستیمون حفظه خودم تو حوزه خیلی رشد  شخصیتی داشتم اما افرادی بودند که رها کردند و از دین و مذهب زده شدند. من پای همه سختی هاش وایستادم . تحقیر شدن و طعنه زدن خورد شدن . حتی بوده استادی که بهم گفت تو بیای ترم بالا خدا رو منکر میشی .حالا خلاصه گفتم . خوبی هاش هم میدونه با هر فردی چطور برخورد کنه و آدمهای سمی رو چطور دور کنه  .خودم آدم شناسیم قوی شده و وابستگی شدیدی داشتم و الان اصلا .مادی گرا بودم الان نیستم و خودم تنها هم خوشم تاپیک هام رو نگاه کن از تنهایی دنبال دوست بودم . بعد اتمام تحصیلش اگر پسر زرنگی باشه شرایط کار براش فراهمه در حین تحصیل هم اگر زبان عربی خودش رو تقویت کنه میتونه آموزشگاه هایی که اگر خواستی معرفی میکنم آزمون بده و قبول شد بع عنوان استاد مجازی فعالیت کنه البته هزینش زیار نیست اما رزومه خوبی میشه برا آقایون بهتره شرایط حوزه تا خانمها تو زمینه اشتغال و... 

بعد اتمام تحصیل راحت تر میتونه ادامه تحصیل بده اگر نخواست تو حوزه ادامه بده و بارعلمی بالاتری کسب میکنه به شرطی که خودشم پر تلاش باشه . ازمون های استخدامی رو راحت تر از فردی که دانشگاه خونده قبول میشه البته صفر تا صدی نمیشه نگاه کرد . میتونه بعد تحصیل امتحان بده و مجوز دفتر اسناد بگیره و کلی شغل دیگه 

جزئیات بیشتری خواستی برات مینویسم 

عزیزم. ان شاءالله بهترین تصمیم بگیره .هم خوبی داره هم بدی بتونه منطقی نگاه کنه رشد میکنه نتونه زده م ...

وااای عزیزم نمیدونم چرا کاربری رو تعلیق کردن این کاربری دیگمه

اخه انصافا هیچ چیز بدی نگفتم که تعلیق شدم🤨

شما که خیلی گلی ممنونم ازت عزیزم انشالله اجرت با خدا که کمک کردی خیلی لطف کردی عزیزم😘😘😘😘

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای عزیزم نمیدونم چرا کاربری رو تعلیق کردن این کاربری دیگمه اخه انصافا هیچ چیز بدی نگفتم که تعلیق ...

ا تعجب میکنم . حتما پیگیری کن !خواهش میکنم عزیزم . هر سوالی داری هر زمان  بپرس . اما ببین حوزه علمیه قم برا آقایون خیلی بهتره . حتی از نجف .بگو اگر تصمیمش قطعی شد قم بره مشهد نره.هر کمکی هم خواست من قم آشنا دارم راهنمایی بگیرم براش.

عزیزم. ان شاءالله بهترین تصمیم بگیره .هم خوبی داره هم بدی بتونه منطقی نگاه کنه رشد میکنه نتونه زده م ...

قربونت برم🥰😍

بعد تاریخ ثبت نام برا ازمون ورودی تا کی وقت داره؟ خانوادش خوبنا ولی برا حرف مردم مخالفت میکنن شاید بشه کمکش کرد به هدفش اگه خیره برسه. راستش فوتبال هم میبینه وقتی گل بزنه تیمش داد میزنه چند بار همسایه ها شاکی شده بودن میگم شاید مصاحبه ردش کنن 🤭🤭

ا تعجب میکنم . حتما پیگیری کن !خواهش میکنم عزیزم . هر سوالی داری هر زمان  بپرس . اما ببین حوزه ...

نمیدونم والا چرا الکی تعلیق کردن 🧐

عزیزم خب این اصفهانه مشکلش اینه نمیتونه بره شهر دیگه ازپون و مصاحبه بده همینجوریشم برا اصفهان باید هفت خان رستمو طی کنه تا خانوادش راضی بشن

قربونت برم🥰😍 بعد تاریخ ثبت نام برا ازمون ورودی تا کی وقت داره؟ خانوادش خوبنا ولی برا حرف مردم مخا ...

میبینم بهت خبر  میدم . نه بابا اشکال نداره حتی اگر پرسیدن علاقه مندی هاش رو واقعیت رو بگه فوتبال رو هم بگه  . تصمیمش قطعی شد بگو بهم چیا مهمه برا مصاحبه 

نمیدونم والا چرا الکی تعلیق کردن 🧐 عزیزم خب این اصفهانه مشکلش اینه نمیتونه بره شهر دیگه ازپون و مص ...

مشهد نمیخواد بره مگه ؟ حالا ایرادی نداره یه ترم شهر خودش بخونه بعد انتقالی بگیره . اما قم بار علمی بالاتری دارند اساتید . نه همه اما به نسبت 

میبینم بهت خبر  میدم . نه بابا اشکال نداره حتی اگر پرسیدن علاقه مندی هاش رو واقعیت رو بگه فوتبا ...

چشم عزیزم نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم واقعا دستتو از دور میبوسم 

درسته اینم لحظه ای در کل مادیات براش اصلا هیچه

بهش میگم اون وقت میری شهر دیگه حتی سن قانونی هم نیستی سختته میگه مگه این همه امام و پیامبر که نون و خرما خوردن رفتن جهنم که من دومیش باشم😅😅😅😅

ولی خب باشه بهش میگم راست بگه ممنون عزیزم

مشهد نمیخواد بره مگه ؟ حالا ایرادی نداره یه ترم شهر خودش بخونه بعد انتقالی بگیره . اما قم بار علمی ب ...

چرا عزیزم هدفش مشهده ولی میگه من زیر ۱۸ سالم اگه پدر و مادرم نیومدن که من تنها نمیتونم برم مشهد تازه چقدر اونجا بمونم که ازمون و نتایج و مصاحبه و.... 

نمیدونم بخدا خیلی پسر خوبیه حیفه کمک نشه بهش

البته من که مدیون شما شرمنده بخدا خواهر

چشم عزیزم نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم واقعا دستتو از دور میبوسم  درسته اینم لحظه ای در کل مادیا ...

خواهش میکنم گلم .محبت داری .نگو اینطوری کاری نکردم .نه اتفاقی نمیفته فقط راحت اعتماد نکنه وقتی وارد شد تا بشناسه بچع ها رو و اساتید رو اون وقت .بهترین ها رو پیدا کرد راحت میتونه اعتماد کنه .من اساتیدی داشتم بعد گذشت چند سال سراغی نمیگیرم خودشون تماس میگیرن پیام میدن با اینکه رفتم از شهر . خوب هاشون با معرفت هستن همه جوره هوای بقیه رو دارن . اصلا نگران نباش . بعد نون و خرما الان لاکچری ؛) برا آقایون غذا با هزینه جزئی رزرو میکنه و میدن ناهار . خوابگاه هم رایگان .

چرا عزیزم هدفش مشهده ولی میگه من زیر ۱۸ سالم اگه پدر و مادرم نیومدن که من تنها نمیتونم برم مشهد تازه ...

میتونه بره . جاهای مطمئن ارزون هست که میتونه بمونه . خصوصا قم . اتفاقا اگر پسر زبر و زرنگی هست تو این سن بره بهتره براش 

خواهش میکنم گلم .محبت داری .نگو اینطوری کاری نکردم .نه اتفاقی نمیفته فقط راحت اعتماد نکنه وقتی وارد ...

اره خب راست میگی بالاخره معصوم که نیستن خوب و بد دارن ممنون که گفتی عزیزم حتما بهش میگم

شهریه حوزه رو میدونست رایگانه ولی بقیشو نمیدونست بازم لطف کردی عزیزم ماه رمضان کمک کردی انشالله چند برابر خدا تو زندگیت جبران کنه

میتونه بره . جاهای مطمئن ارزون هست که میتونه بمونه . خصوصا قم . اتفاقا اگر پسر زبر و زرنگی هست تو ای ...

عزیزم درخواست دادم با این کاربری خدا نکرده مدیون نشم شما هم تعلیق بشی