2777
2789
ممنونم. بخوام اطلاعات کامل بگیرم تماس بگیرم آموزش جامعه الزهرا ؟شماره میدید بهم لطفا ازشون &nbs ...

شماره اش رو ندارم اما فردا میرم حوزه کار دارم میگیرم 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
از یکشنبه شروع میشه ترم ۳ 

به سلامتی

شنیدم سطح دو دیگه پایان نامه نداره واقعا خوشبحالتون شده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماره اش رو ندارم اما فردا میرم حوزه کار دارم میگیرم 

ممنونم 🥰 

حقیقتا موقعی که وارد حوزه شدم به این فکر نکردم سطح ۳چی بخونم میخواستم ببینم علاقم چیه 

مهدویت علاقه مند شدم بعد مدتی اما دیدم میتونم جدا از تحصیل در حوزه اطلاعاتم رو بالا ببرم تو مهدویت  و چندین سال هست مشاور دارم که خودشون هم طلبگی خوندن  و مشاور خانواده هستن و وکیل و ...و کلا از تمام جزییات زندگی و روحیاتم خبر دارن،ایشون بهم گفتن با توجه به شناختی که از م دارند میتونم تو رشته مشاوره موفق باشم و تاثیر گذار ،‌البته رشته مشاوره  هم علاقه مند بودم اما فکر اینکه تحصیل کنم قبل این نکرده بودم

ممنونم 🥰  حقیقتا موقعی که وارد حوزه شدم به این فکر نکردم سطح ۳چی بخونم میخواستم ببینم علاقم چ ...

شناخت علاقه و استعداد در اول راه خیلی مهمه....خوبه که به نتیجه رسیدید.

حتما موفق میشید

خیلی زحمت داره پایان نامه نوشتن ،یک بار گذروندم 🤪 ،به جاش شنیدم دوتا مقاله میخوان از ما 🤲

اجحاف در حق ما میشد اگر مقاله هم نمیذاشتند😁

من که مشغول پایان نامه شدم مدتیه😖😖😖

شناخت علاقه و استعداد در اول راه خیلی مهمه....خوبه که به نتیجه رسیدید. حتما موفق میشید

ان شاالله ،‌همچنین .با دعا ی خیر شما ،تاپیک هاتون صدام کنید اگر یادتون بود ممنون میشم 🌸🌸🌸🌸التماس دعا بزرگوار 💐

اجحاف در حق ما میشد اگر مقاله هم نمیذاشتند😁 من که مشغول پایان نامه شدم مدتیه😖😖😖

قبول دارم☺️ ، ان شاالله عالی پشت سر بزارید این مرحله رو هم و عنایت روز افزون اهل بیت شامل حالتون باشه 💫🌸

قبول دارم☺️ ، ان شاالله عالی پشت سر بزارید این مرحله رو هم و عنایت روز افزون اهل بیت شامل حالتون باش ...

ممنونم عزیزم 🌷

همچنین شما

ممنونم اومدید 🥰 یه تایمی که فرصت دادید بفرمایید راهنمایی کنید 

سلام

اون تتپیک قفل بود نشد جواب بدم

میانترم ها تستی ان

پایان ترم تشریحی و از مباحث کتاب و تدریس اساتید

شما استان محل زندگیتون هرجا باشه ، همون مرکز استان حوزه امتحانیتون میشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
سلام اون تتپیک قفل بود نشد جواب بدم میانترم ها تستی ان پایان ترم تشریحی و از مباحث کتاب و تدریس ا ...

سلام ممنون عزیزم ،شهرستان هستم ،حضوری هستم  میتونم به  غیر حضوری جامعه الزهرا تغییر بدم کلا  شماره اموزش رو بهم ميديد لطفا ؟ راضي هستي از غير حضوري جامعه الزهرا 

سلام ممنون عزیزم ،شهرستان هستم ،حضوری هستم  میتونم به  غیر حضوری جامعه الزهرا تغییر بدم کل ...

بله میتونین

اما گمونم یه تعهد ازتون میگیرن از حوزه حضوری ، که دیگه برنگردین

اما پیشنهاد من اینه که اگر شرایط حضوری رو دارین ، غیر حضوری نشین. چون تحصیل حضوری خیلی پربار تر از غیر حضوری هست. همینکه میتونین از اساتید بصورت رو در رو استفاده کنین ، خیلی عالیه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ممنونم عزیزم 🌷 همچنین شما

سلام میشه لطفا چندتا منبع در مورد مهدویت بهم معرفی کنین 

ممنون میشم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببینید یه اشنایی داریم پسره ۱۶ سالشه . الان پایه دهم رشته ریاضی . خب میتونم بگم تو خانواده مذهبی بزرگ شده و از بچگی توی کلاسای قرآن و مسابقات مذهبی و... شرکت داشته . حالا ماه رمضان امسال علاقه مند شده که بره حوزه تحصیل کنه و دبیرستان رو ول کنه . خب با این که خانوادش مذهبین قطعا مخالفت میکنن . این پسرم فقط به من رو انداخته که راضیشون کنم . خودش اصفهانه میگه میخوام برم حوزه مشهد . بهشم میگم سنت کمه اذیت میشی میگه من یه پرچم گنبد رو هم با کل ایران عوض نمیکنم . عزیزم ازت خواهش میکنم هر سختی یا خوشی که هستو بگو شاید واقعا تصمیمش احساسی باشه و بشه نجاتش داد . چون درسم خوبه معدلش ۱۹ و خورده ای