2777
2789
عنوان

لباس جنجالی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 114 پست
بنفش طلایی

شما دیگه خیلی خاصی

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ام خوابن😁

شات بگیر فردا بپورس

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

یشمی خال خالی پشمی

دوستان این رنگهای متفاوت بخاطر اینه که بعضیا سمت چپ مغزشون فعالتره بعضیا سمت راست مغزشون

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اره دیگه میتونی نظراتو بخونی و متوجه بشی باور نمیکنی ب خانوادت نشون بده 

رنگ چشم های خودت و شوهرت چیه؟؟

به بازتاب اش بستگی داره؟؟

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

به داداشم نشون دادم میگه طلایی سرمه ایه 

چیزی که من سفید میبینم اون سرمه ای میبینه بالاخره یکیمون کور رنگی داره😂😂

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
رنگ چشم های خودت و شوهرت چیه؟؟ به بازتاب اش بستگی داره؟؟

من قهوه ای شوهرم عسلی 

کجاش مشکی آبی....آبی وطلایی مایل به خردلی

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍