2777
2789
عنوان

نوزاد

125 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ممکن اطلاعات منوتوزمینه نوزادبیشترکنید.یه نوزادتاشش ماهگی باید تغذیش چیاباشه مثلا چه ویتامین هایی دریافت کنه وروزی چندبارشیربخوره وچه قطره هایی تاشش ماهگیش واجب؟چجوری بعضی بچه هاماشاله خیلی تپل میشن بعدازتولدوبعضی هانه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم هر ۱ساعت ونیم ۱۰ دقیقه بهش شیر بده یه قطره چکان ویتامین آد یه قطره چکان آهن بده 

که من بجای آد مولتی ویتامین میدم و قطره آهن سیدرال میدم عالیه

من هر نیم ساعت به پسرم شیر میدادم تا ۶ماهگی بخاطر همین خیلی تپل بود یبوست میگرفت ولی تو این کارونکن 

تا ۶ ماهگی هم بجز شیر خودت چیزی نده اگه کولیک داره هم بهش ترنجبین دم کن یه قطره چکان بده مشکلی نداره 

مثل خودت باش وگرنه مثل بقیه زیادن😇عاشق خیاطیم🥰

تا شش ماهگی غذاش فقط شیر،قطره ویتامین آ د،از شش ماهگی به بعد،فرنی،حریره بادام،سوپ،...قطره آهن،مولتی ویتامین

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
تا 6ماهگی قطره آ د.   دادم از شیش ماه ب بعد قطره مولتی ویتامین و اهن...وشیرخشک میخوره روزی ...

چن قطره وچندبار درروز آ د دادین عزیزوهمین طور مولتی ویتامین وآهن؟

عزیزم هر ۱ساعت ونیم ۱۰ دقیقه بهش شیر بده یه قطره چکان ویتامین آد یه قطره چکان آهن بده  که من ب ...

هرنیم ساعت به راحتی شیرومی خورد؟یه قطره چکون درطول روز ویتامین آ د وآهن میدادین یا یک مرتبه عزیز

بچت چند وقتشه؟؟؟ من بچم 7ماهشه اد و مولتی روزی 25قطره و اهن 15قطره

عزیزم بچه خودم نیس بچه یکی ازدوستانم که هنوزم فارق نشده ان شااله چندهفته دیگه ولی ازمراقبت های نوزادچیزی نمیدون 

منم چیزی نمیدونستم بدنیا که بیاد ان شاالله مادر یادمیگیره چکارکنع...واکسن هم درمونگاه میگه...واکسن اول بیمارستان میزنن بعدش 2ماهگی 4ماهگی6ماهگی.12ماهگی 18ماهگی و شیش سالگی

بازتاب بابکین نوزاد مانند دیگر بازتاب‌های نوزادی، نقش حیاتی در رشد و سلامت کودک دارد. نوزاد توانایی مراقبت از خود را به صورت ارادی ندارد و در نتیجه با این بازتاب‌های فطری از خود محافظت می‌کند. این بازتاب‌ها با گذشت زمان و یادگیری حرکات ارادی از بین می‌روند. یکی از اصلی‌ترین نشانه‌های سلامت فرزند شما در زمان تولد وجود بازتاب‌های نوزادی است که معمولا توسط ماما یا پزشک بررسی می‌شوند. یکی از این بازتاب‌ها، بابکین نوزاد (Babkin reflex) است که در ادامه به بررسی کامل آن می‌پردازیم..