2777
2789
عنوان

دوستای گلم که اهل بازاربورس اند

133 بازدید | 8 پست

سوال اول - میگند کارگزاریها یه دوره ی مقدماتی آشنایی بابورس میزارند آیارایگانه یاهزینه داره؟ دوستانی که رفتند میدونند چندجلسه هست؟

سوال دوم- چجوری بفهمیم بازار رو به اصلاحه ویه سهم داره بالای صد درصد سود میده؟

ببخشید اینم آخرین سواله کسی میدونه سهم کم ریسک وپرریسک چجور سهم هایی هستند وچجوری باید تشخیص داد؟

برای هرکی که سوالهای توی ذهنمو جواب داد تاآخرعمردعامیکنم🙂🙂😘😘

سوال اولت تا جایی که میدونم پولی کارگزاری ندیدم که مجانی کلاس بزارند

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار رو به اصلاح باشه مگه سود میده ...

برای فهمیدن سهم پر ریسک و کم ریسک یا اینکه کی یه سهم روبخریم یا نخریم باید تحلیل تکنیکال و فاندامنتال بلد بود

برحذر باش! و از تن‌پروری و بی‌حوصلگی بپرهیز. این دو خصلت به طور حتم تو را از بهره‌های دنیا و آخرت هر دو محروم خواهد ساخت. در باقیماندة عمر خود عمر از دست رفته را جبران کن...

همش به فکر خرید سهم نباش معلوم نیست میخوان چیکار کنن ممکنه همین امروز اصلاح جمع کنن. ممکنه حالا حالاها منفی پنج نوش جان کنیم. فکر نکن هر چی بخری و هرچه زودتر سوده نه دیگه از این خبرا نیست بازار دوباره شروع به حرکتم کنه آرومه. خیلیا بدون دانش وارد شدن اوضاع بورس خراب کردن یا توصف خریدن یا توصف فروش الانم حسابی ضرر کردن منظرن بتونن سهم بفروشن از بورس خداحافظی کنن. دنبال این نباش بهت بگن کدوم سهم خوبه فعلا اوضاع همشون داغونه. بعد هم اوضاع درست شه به هیچ وجه با حرف اینو اون خرید فروش نکن

کاربر جسد من خودم اصلا خرید وفروش نمیکنم تادانشم بالابره فقط عرضه اولیه میخرم اما واقعا گیجم کلاسها خیلی گرونه میترسم شرکت کنم چیزی عایدم نشه برای همین خودم دارم مطالعه میکنم اگر کتابهایی که بتونه کمکم کنه به من معرفی کنی ممنون میشم