2777
2789
عنوان

خانمها پریودم دو روزه شده، خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 38 پست
نترس برو  ان شالله که مشکلی نداری. ان شالله مامان بچه هایی سالم و زیبا میشی گلم 😍😍

انشاا...هر چی خیره پیش بیاد، دوست ندارم خیلی دیر بشه، کاش خدا اگه صلاح میدونه همین امسال بده  وگرنه ک خودم دیگه بیخیال میشم و دیگه دکتر نمیرم، تا همین الانم کلی افسردگی گرفتم بخاطر این موضوع  و تلاشهای بی نتیجه ام، همه اونایی ک بعد من ازدواج کردن الان دوتا دارن ولی من بدون هیچ مشکلی باید دنبالش بدوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این ماه دارم میخورم، نازایی ناشناخته، داستانم تو تاجیکان هست، داستان نازایی تا بارداری من

ان شالله هرچه زود دامنتون سبز شه

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
یعنی رفتی دکتر تاحالا برا مشکلت؟!

برای نازایی که آره زیاد رفتم، همه میگن مشکلی نداری، بیا ای وی اف کن، آخه مگه میشی مشکلی نباشه، ی چیزی هست ک اینا نمیفهمن

انشاا...هر چی خیره پیش بیاد، دوست ندارم خیلی دیر بشه، کاش خدا اگه صلاح میدونه همین امسال بده  و ...

دیگه برو دنبال راههای قطعی تر ( بستگی به مشکلتون  ای وی اف و ....)  که زودتر نتیجه بگیری  اونقد هزینه نکنی و روح و روانت هم به هم نریزه

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
برای نازایی که آره زیاد رفتم، همه میگن مشکلی نداری، بیا ای وی اف کن، آخه مگه میشی مشکلی نباشه، ی چیز ...

خب حالااون مقوله ی نازایی به کنار اما حتما برا این مشکلت برو دکتر خدارو چی دیدی شاید این مشکلت سرنخی شد تاتونستن مشکل دیگم بفهمن ودرمان کنن هیچ وقت ناامید نباش

________________\/___\/\/\/__\/_\/_\/_
دیگه برو دنبال راههای قطعی تر ( بستگی به مشکلتون  ای وی اف و ....)  که زودتر نتیجه بگیری & ...

یه بار با طب سوزنی شدم، اومدم این ماه برم ک شانس من طرف کلا رفته ی شهر دیگه