2777
2789
عنوان

دلخوری ازخواهر شوهر

237 بازدید | 15 پست

خواهر شوهرم به گوشی من پام داد که چون کروناست ما نمیایم ولی حداقل شما که بیاین خونه ی مادرم دلمون واسه بچه ات تنگ شده ما می ترسیم بیاین خونتون شما خیلی وسواسین بعد شوهرم بهش زنگ زد وگفت چرا این پیام رو دادی دوست داشته باشیم خودمون میایم حالا سرد باهام برخورد میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارشوهرت بد بود حق داره ناراحت باشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

اتفاقا سر همین قضیه باهم دعواکردیم و دوروز قهر بودیم و اونم با دادن پیام به قصدو نیتش رسید چون میدونست که خودش اهمیتی نمیده به کرونا ولی ما حساسیم برای همین دعوا درست کرد من ادم بده هم من شدم وبا داداشش در ارتباطه ولی منو محل نمیده

به نظر من خواهرشوهرت هم گله هم خانمه 

الان کرونا دیگه جز زندگی شده

همین قدر که شعور داره میگه ما نمیایم شما بیاین

یعتی احترامت و داره

خب راست میگه دلشون تنگ میشه

برید با رعایت فاصله دیدار تازه کنید

دنیا اونقدرها جدی نیست